ODBOJKAŠI I DJECA IZ DJEČJEG DOMA ZAGREB

ODBOJKAŠI I DJECA IZ DJEČJEG DOMA ZAGREB

10. kolovoza, 2015.

Odbojkaši i sjeca doma Zagreb

Hrvatska muška odbojkaška reprezentacija ima nove pomagače, ali prije svega nove prijatelje.
Gabrijela, Ivona, Ana, Branko, Anđelko, Sanela, Naeem štićenici su Dječjeg doma Zagreb, podružnice Antun Gustav Matoš koji su dva dana nesebično pomagali odbojkašima.
Iako se nikada nisu susreli s odbojkom, marljivim radom i treningom postali su dodavači lopti, brzi i spori brisači na međunarodnoj utakmici Europske lige, odnosno u dva susreta reprezentacija Hrvatske i Rumunjske održanih u Sportskoj dvorani Sutinska vrela u Podsusedu ovog vikenda.
Unatoč početnom strahu organizatora (Hrvatski odbojkaški savez i OK Olimpik) da će to možda biti previše zahtjevna uloga za njih, odradili su je kao pravi profesionalci. Iznenadili su i predstavnike Europske odbojkaške konfederacije (CEV-a) ali i svoje odgajateljice. Uglavnom, postali su zvijezde i kotačić bez kojeg utakmice ne bi bile moguće.
„Jako su sretni i jako uzbuđeni što mogu biti dio utakmice još sretniji što se druže s odbojkašima“ – prenijela je prve dojmove voditeljica Kristina Obrovac.
Rodile su se nove simpatije i prijateljstva, svatko ima omiljenog odbojkaša, a o tome koliko su prirasli srcu samim sportašima dovoljno govori činjenica da su reprezentativci inzistirali na tome da im poklone dio svoje reprezentativne opreme za uspomenu.
Tako će Gabrijelu, Anđelka, Ivonu, Anu, Branka, Sanelu i Naeema na ovaj događaj uvijek podsjećati majica s potpisom novog prijatelja, ali i selfie koji nema baš svatko priliku snimiti.
Dvije pobjede protiv rumunjskih reprezentativaca zapravo su poklon hrvatskih odbojkaša novim prijateljima. A to je tek početak priče… (ml)T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code