OD FESTIVALA DO FESTIVALA

OD FESTIVALA DO FESTIVALA

2. srpnja, 2014.

 

SF bled1 Custom

Soulfingerse očekuje koncertima ispunjeno ljeto

 

Priredio: Franjo Dobrović

Frontmani grupe Soulfingers, soul braća Denis i Haris su od početka svoje karijere izluđivali radijske i televizijske voditelje širom regije svojim međusobnim neizbježnim upadicama i istovremenim odgovaranjima na novinarska pitanja i tako navodeći intervjue na njihov mlin, pa bi ih često u šali nazivali  umjesto soul braćom – bolesnom braćom. Kad su se na sceni pojavila prava Bolesna braća, taj izrazito uspješan reperski dvojac,  Denis i Haris odmah su znali da će kad tad doći do suradnje – makar i bolesne.  Na prošlogodišnjoj promociji prve autorske pjesme Soulfingersa pod nazivom All I wanna do is dance na jednoj od hokejaških utakmica Medveščaka,  Baby Dooks jedan od dvojca Bolesne braće bio je u ulozi Majstora Ceremonije. Čim je čuo pjesmu, zapjevao je refren i doviknuo braći „dajte mi da je smiksam!“ To je bio okidač za suradnju i napokon ovih dana radijska publika širom Hrvatske imat će priliku čuti remix pjesme Soulfingersa  All I wanna do is dance,  producenta Baby Dooksa koji je zvuku Soulfingersa dao novu dimenziju.

„Baby Dooks je masterchef groova. Njegova dance receptura ima malo predebele groove-ove za naše slabašne nožice. Sviđa nam se kako je utopio naše glasove u dance groove. Evo, nek i mi imamo pjesmu za ljeto!“ – izjavio je Denis.

ISPRED VILE PREŠERN

Ovog ljeta Soul braća i njihovi Soulfingersi imaju živo i koncertima ispunjeno ljeto  na mnogim pozornicama u Hrvatskoj i regiji. Publiku će zabavljati svojim energičnim nastupima na glasovitim festivalskim binama. Nakon sjajnih prošlotjednih nastupa na Harley days 2014. u Biogradu i Terezijani u Bjelovaru, te na Soboškim dnevima (danima) u Murskoj soboti,  pa Casanova festu u Vrsaru, otvorili su i koncertnu sezonu na ljetnoj pozornici Dolac u Šibeniku. Od ljetnih festivalskih koncerata Soulfingersa ovog ljeta treba spomenuti i poznati Lent festival u Mariboru, na kojem će Soulfingersi dobro znani mariborskoj publici 5.srpnja nastupiti po  peti put u svojoj karijeri i ujedno zatvoriti festival, a 19.srpnja bit će gosti velikog glazbenog festivala u Laškom.

Osim festivalskih događaja publika će ovog ljeta Soulfingerse gledati i na mnogim rivama hrvatskih turističkih destinacija, a ono što posebno veseli Soul braću i njihove glazbenike jest to da je  njihov dugo  pripreman program pod nazivom Tea Time Music protekle nedjelje po prvi put izveden na bledskom jezeru- na pontonu ispred Vile Prešeren. Oduševio je slovensku publiku i mnogobrojne strane turiste sjajnom izvedbom Soulfingersa i prekrasnim zalaskom sunca, pa će serijal koncerata Tea Time Music Soulfingersa ovog ljeta imati priliku gledati i slušati mnogobrojni posjetitelji Bleda već tijekom srpnja. O Tea Time Musicu braća oduševljeno govore:

TEA TIME MUSIC

„Veseli nas pomisao da je naš Tea Time Music nakon sjajnog otvaranja  prošlog ljeta u zagrebačkoj Esplanadi prešao granice Hrvatske i oduševio mnogobrojne inozemne posjetitelje Bleda. Na binu smo kao složna braća doveslali čamcem uz zvuke himne TTM i uz jedan od najljepših zalazaka sunca u Sloveniji što nas je posebno motiviralo… Naručili smo si čamac i za ostale koncerte. Više nigdje ne idemo bez čamca i vesla!..“

Serijal od tri koncerta Tea Time Musica ovog ljeta Soulfingersi će postaviti i tijekom kolovoza na otvaranju novog trga s fontanama u Novoj Gorici i tako doprinjeti svečanoj atmosferi tog turističkog grada na granici s Italijom. U ljetnom serijalu koncerata Tea Time Music domaća publika i gosti Dubrovnika moći će uživati u zalasku sunca u hotelu Radisson dubrovački Vrtovi Sunca, a na pojedinim turistički atraktivnim lokacijama na Jadranu i na otocima, gdje nije moguće izvesti serijal koncerata, će se zastava Tea Time Music vijoriti samo jednom ( Cavtat, Makarska, Stari Grad na Hvaru, Dugi otok…).

Na kraju kolovoza, točnije 27.kolovoza Soulfingersi će sa  svojim programom Tea Time Music-om  došpancirati u Varaždin na nezaobilazni Špancir fest.T

 

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code