OBMANJIVANJE JAVNOSTI

OBMANJIVANJE JAVNOSTI

21. listopada, 2019.

 

Zanimljivo je gledati kako se obmanjuje andrej Plenković obmanjuje javnost. Predsjednik Vlade RH. Govori o osiguranih 35 milijuna eura iz EU, a nije poznato temeljem kojih odluka je EU ta uopće sredstva odobrila, ako ih je uoće odobrila.

  1. Ne postoji odluka Vlade RH o ustroju „Helikopterske hitne medicinske službe RH“
  2. Ne postoji konačni verificirani projekt „Helikopterske hitne medicinske skužbe RH“.
  3. Ne postoji brojčani iskaz temeljem kojeg se došlo do iznosa 35 milijuna eura.
  4. Ne postoji ni prijedlog tzv.“Radne skupine MiZ“ VRH o ustroju HHMS (zadnji sastanak u travnju 2019.-bez zaključka).
  5. Zašto „Studija izvodljivosti Helikopterske hitne službe RH“nije dostupna javnosti , a plaćena je sredstvima poreznih obveznika 160 tisuća kuna ?
  6. Zašto se medijima odgovara da je to interni radni materijal tzv. „Radne skupine MiZ“ i da „Studija“ zbog toga nije dostupna ?
  7. Je li točan navod da predmetna „Studija izvodljivosti Helikopterske hitne službe RH“ nije izrađena sukladno Projektnom zadatku ?
  8. Je li točan navod da su tzv. „Studiju“ izradile dvije tvrtke s po jednim zaposlenim koje nemaju nikakvih referenci u području civilnog zrakoplovstva .
  9. Kako je moguće da se predviđena sredstva od 35 milijuna eura lociraju u strukturi MORH-a (izjava Premiera vidljiva u clipu u privitku), a sukladno EU-Regulation 965/2012 HHMS mora biti u civilnom sektoru i u cijelosti civilno ustrojen sukladno ovoj uredbi ?

Dubravko Šmigmator T

 

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code