NUMEROLOGIJA S OLGOM

NUMEROLOGIJA S OLGOM

30. siječnja, 2017.

 

 

Mini radionica s Olgom održava se 4. veljače u CineStar Avenue Mall od 13 do 15 sati. Olga Hadjić je izdala dvije knjige o numerologiji “Pronađi sebe u drugima” i “Moć brojeva u našem životu” te je izdala i DVD istog naziva. Njezino znanje odraz je osobnog iskustva i rada kroz više od 140.000 ljudskih priča i života. I uvijek je zaključak bio isti, brojke govore istinu!

Nemerologija nudi odgovore na naša životna pitanja. Iako mnogi ne vjeruju u nikakvu moć brojeva, kao niti planeta i astrologije, kada se odmaknete od površnosti i lažnih proroka, astrologija i numerologija zapravo su mudrosti, čak možemo reći i znanosti od kojih ne možemo pobjeći.
Ne moramo vjerovati da brojevi i planeti utječu na naš život. Zapamtite samo da energija Mjeseca ima toliku moć da pomiče sva mora i oceane u ritmu plime i oseke. Zamislite samo, ako ima tu moć , što tek onda radi nama koji smo sazdani od 70-80% vode, a spram jednog oceana prava smo mrvica. A kada to može raditi Mjesec, zašto mislimo da i ostale planete nemaju utjecaj na nas?

U datumu rođenja je sazdano toliko toga. Dan rođenja je duhovni broj, zbroj cijelog datuma je sudbinski broja, a zbrojem duhovnog i sudbinskog broja dobije se karmički broj. Kada vidim datum rođenja vidim cijelu priču, tako jasnu i nedvojbenu. Numerologija je odlična za to.

Ulaznice po cijeni od 40 kuna možete kupiti u Algoritam MK knjižarama te na www.algoritam-mk.hr. T

 

 

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code