NOVI ZATVOR U ŽAŽINI

NOVI ZATVOR U ŽAŽINI

28. travnja, 2024.

 

 

Pune tri godine trajat će gradnja novog zatvora za 400 osoba lišenih slobode u šumi na Žažinskom brdu koji će zamijeniti onaj sisački iz vremena Austrougarske Monarhije, kojem je iza potresa 2020. namjena promijenjena.

Dogovor o tome postigli su sisačko-moslavački župan Ivan Celjak i državni tajnik Ministarstva pravosuđa i uprave Juro Martinović, te načelnik općine Lekenik Ivica Perović. Graditelje novog objekta na mjestu vojne baze bivše države i nekadašnje “tvornice baruta” očekuje najprije velik posao izvoženja desetaka tona smeća i uklonjenih objekata.

Kako je najavljeno, u zatvoru Žažine bit će zaposleno oko 250 zaposlenika raznih profila. Zanimljivo je spomenuti da je gradsko vodstvo Gospića dugo razmatralo ponuđeni projekt i na kraju ga odbilo usprkos velikog broja novih radnih mjesta. (J.F.) T

1 Comment so far

Uskoči u raspravu
  1. Miss Tereza
    #1 Miss Tereza 10 svibnja, 2024, 17:50

    Dobre vijesti za mene i vas, zovem se TEREZA i moram vam ispričati kako sam doživjela ponudu kredita od 35,000 eura. Ponovno sam sretan i financijski stabilan i hvala Bogu što sam naišao na gospodina Harry Bryan, izvršnog direktora SMART LOAN FUNDS, imaju sjedište u Americi, a također djeluju u svim europskim zemljama. Dobio sam savjet kolege i savjetovat ću svima koji trebaju zajam da koriste njihove usluge kako bi izašli iz financijskih poteškoća, možete ih kontaktirati putem e-pošte ([email protected]} WHATSAPP: {+385 91 560 8706} Brzo kontaktirajte danas i dobijte svoj zajam od njih na stopu od 3 %. Obećajte da ćete reći ljudima i podijeliti njegov dobar rad nakon što dobijete zajam.
    ?>????

    Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code