NOVI TERMIN ZA ZUCCHERA

NOVI TERMIN ZA ZUCCHERA

6. prosinca, 2019.

 

Zbog tehničkih izmjena produkcije na dijelu velike europske turneje D.O.C. World tour, koncert predviđen za 29. listopada sljedeće godine održat će se 8. prosinca 2020. godine.

Turneja koja obuhvaća tridesetak gradova Europe produkcijski je vrlo zahtjevna, stoga je organizacijski bilo nužno pomaknuti termin na prosinac.

Zucchero je jedan od omiljenih talijanskih glazbenika koji je prodao više od 60 milijuna nosača zvuka u karijeri, a 8. studenog je objavio novi studijski album D.O.C.  

Kupljene ulaznice vrijede i za novi datum koncerta, 8.prosinca, dok je povrat ulaznica moguć na prodajnom mjestu na kojemu su ulaznice i kupljene.

To će biti prvi Zuccherov nastup u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog, a kako biste bili sigurni da ga nećete propustiti, ulaznice nabavite što prije na blagajnama Lisinskog ili na www. lisinski.hr i ulaznice.hr. T

1 Comment so far

Uskoči u raspravu
  1. Marie Alice
    #1 Marie Alice 6 siječnja, 2020, 13:28

    SRETNA NOVA GODINA SVIMA PROCITAJTE OVE KORISNE INFORMACIJE ZA GODINU 2020. KAKO DOSTAVITI ZAJAM PO JEDNOSTAVNOM PORUKU.
    Zovem se Marie Alice, samohrana sam majka 3 djece i takoder sam medicinska sestra u Zagrebu. Ovo je moja prica u 2019. godini, prevarili su me neki zajmodavci, svejer sam tražio kredit dok konacno nisam upoznao ovu lijepu ženu koja mi je pomogla da dobijem internetsku zajam. Ovo je opipljivo svjedocanstvo kako sam primio kredit od 60,000 eura uz kamatnu stopu od 2%. Receno mi je da je zajmodavac i žena kojoj vjerujem, pa sam odlucio kontaktirati s njom i ona mi je pružila priliku da podnesem zahtjev za kredit od njene tvrtke koji sam lako dobio, ali objašnjenje je da sam dobro zaradio kredit zdravlje i s manje stresa. Ako vas zanima zajam, možete joj se obratiti putem e-maila: ([email protected]) (WhatsApp: +16014560144)

    Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code