NOVI SPOT “MOJE ZLATO” PETRA GRAŠE

NOVI SPOT “MOJE ZLATO” PETRA GRAŠE

20. lipnja, 2015.

hqdefault

LINK: https://youtu.be/331peitoVXE

 Nakon prošlogodišnje uspješnice „Uvik isti“ koja je  osvojila brojne nagrade  i publiku diljem regije, Petar Grašo objavljuje novi singl  i spot za pjesmu “Moje zlato”, koja će zacijelo, kao i mnoge prethodne Grašine pjesme, osvojiti eter i srca ljudi.

Autori pjesme su Tonči i Vjekoslava Huljić, te sam Grašo. Pjesma je premijerno izvedena na polufinalu „X factor Adria“ uz oduševljenje publike, a i samog žirija – i u samo nekoliko dana na youtubu je pogledana više od 200.000 puta. Pjesma će također biti izvedena na ovogodišnjem Splitskom festivalu i mnogi se već sada slažu kako je Grašo jedan od najužih favorita za Grand prix.

Redatelj Vojan Koceić (autor spotova za TBF i Hladno pivo) je na intrigantan način dao vizualni identitet pjesmi, stavljajući Grašu u ulogu predmeta imaginacije tri različite djevojke, od kojih svaka ima drukčija viđenja  samog Graše. Rezultat je spot u kojem ima romantike, ali i scena koje odudaraju od konvencionalnih.

Nakon što je od tjednika Story dobio nagradu za povratnika godine, te nove pjesme „Moje zlato“,  možemo slobodno kazati kako je Grašo ponovno tamo gdje mu je i mjesto – na samom vrhu domaće pop-scene. T

4 komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code