NOVI SPOT “BOSUTSKIH BEĆARA”

NOVI SPOT “BOSUTSKIH BEĆARA”

2. svibnja, 2015.

bosutski_becari_u_nasicama

Bosutski bećari su predstavili svoj novi singl i spot ”Gdje smo sad”. Singl je prethodno objavljen na albumu ”Budi tu” koji je u prodaji još od prošle jeseni.

Većina pjesama s albuma  autorsko su djelo mladih članova Bosutskih bećara , Ivana Šebalja i Marina Bande. Supotpisnik glazbe i aranžmana je Branimir Jovanovac.

Redatelj spota je Marko Zeljković – Zelja. U spotu au primjenjeni vatreni efekti jedinstveni u video produkciji na domaćem terenu.

Očekivanja od ovog singla su velika što nam je potvrdio i frontman Bosutskih bećara Ivan Šebalj:

”Vjerujemo jako u našu novu pjesmu, te se nadamo da će se pjesma prije svega svidjeti našim fanovima zbog kojih ovo sve i radimo. Svjesni smo činjenice da su pjesme ”Sad kada došla si” i ”Želim te noćas” postavile visoke kriterije, no mi smo tu da cijelu tu priču opravdamo i potrudimo se biti još bolji. Stvarno smo sretni što su naši koncerti diljem Lijepe naše, ali i susjednih zemalja gotovo uvijek rasprodani. Također, želio bih napomenuti da je band Bosutski bećari jedan od najstarijih glazbenih sastava u Hrvatskoj, te da ćemo svakim sljedećim singlom, uključivši i ovaj najaviti veliku rođendansku priču u idućoj godini. Poštujemo tradiciju, ali pratimo moderne trendove i najveća želja nam je da usrećimo sve svojom glazbom. Nadamo se da ćemo i uspjeti… ”T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code