NOVI SINGL GRUPE VJEŠTICE

NOVI SINGL GRUPE VJEŠTICE

15. srpnja, 2012.

Boris-Leiner

Nakon nekoliko godina  grupa Vještice poznata po vrlo dojmljivim spajanjima rock zvuka i tradicionalne hrvatske glazbe, vraća se na scenu s novim singlom zanimljivog naslova “Ajmo se di bilo, curica”.

Vještice su za mastering pjesme angažirali Andyja Jacksona, audio-inžinjera koji je 30 godina surađivao sa čuvenim Pink Floydom, a sa njihovim albumima “A Momentary Lapse of Reason” te “The Division Bell” bio je i dva puta nominiran za nagradu Grammy.

Uz Sachera, autora teksta i glazbe, “sukrivci” za ovaj prpošni singla su i Boris Leiner, Miljan Bakić, Roy Nimai, Igor Barić, Jurica Jelić, Jurij Novoselić, Josip Lukin, Hernan Patricio Chambilla Cerreso te Janko Novoselić.Sacher  je najavio kako će svaka 3 mjeseca digitalno objavljivati po jedan novi singl koji će se moći kupiti preko iTunesa, no planova za fizička izdanja za sada još uvijek nema.

Osim toga, zanimljivo je napomenuti i da se, osim na iTunesu, pjesma neće staviti u distribuciju nigdje putem interneta, već će se moći poslušati isključivo preko radio-valova. T

6 komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code