NOVI ROMAN SONJE ZUBOVIĆ

NOVI ROMAN SONJE ZUBOVIĆ

16. studenoga, 2023.

Promocija novog romana Sonje Zubović romana održat će se u ponedjeljak 20. studenoga u knjižnici i čitaonici Bogdana Ogrizovića u Zagrebu s početkom u 19.30 sati.

Urednica je Dubravka Težak, književna povjesničarka, kritičarka i metodičarka, izdavač Naklada Ljevak.

Kako odrastati na dvjema adresama? Kako odrastati u obitelji koja ima drukčiji oblik od očekivanoga, a naziva se udomiteljskom?

Jedan od rijetkih romana koji s drugog aspekta progovara o odrastanju djece na dvije adrese, one rastavljenih roditelja i udomiteljske obitelji, nosi naziv „Da, ali to nije sve“ književnice i nagrađivane autorice Sonje Zubović. Riječ je o romanu koji tematizira obiteljsku ljubav, odnose u obiteljima, pitanja pripadanja, nepripadanja i napuštanja, o povjerenju u život i ljubavi glavnih likova, namijenjenom ne samo mladim tinejdžerima, srednjoškolcima već i odraslima.

Sama autorica o romanu kaže kako „on daje nadu da su udomiteljske obitelji prostor pozitivnih emocija, a ne ravnodušnosti ili bezdušja“ na način da osvjetljava dobrotu i sretno odrastanje dvoje udomljene djece i djece rastavljenih roditelja. Na ta pitanja u romanu odgovora djevojka Mihaela, koja odrasta u rascjepu između majčine i očeve obitelji i treba prihvatiti nove partnere svojih roditelja i njihovu djecu, te Zvonka i Mario, koji žive u udomiteljskoj obitelji okruženi ljubavlju i toplinom od najranije dobi. To je ujedno i roman o vrckavim tenajdžerskim simpatijama o prijateljstvu, druženju, ljubomori zaljubljenih, privrženosti i povjerenju u život i ljubav. T

1 Comment so far

Uskoči u raspravu
  1. Hurry Up for Christmas Loan Offer 3% fast and reliable..
    #1 Hurry Up for Christmas Loan Offer 3% fast and reliable.. 17 studenoga, 2023, 19:52

    Dobar dan, moj upit o tome kako dobiti kredit za kupnju kuće od nekretnina započeo je pozivom, nazvao sam Davidson Albert Company, danas sam jako sretan i Bog blagoslovio Davidsona Alberta Kontakt e-mail: {[email protected] }

    Zovem se Marijana, iz HRVATSKE sam, zadnjih pet mjeseci sam tražila pravu kreditnu tvrtku od koje bih mogla dobiti kredit kako bih mogla kupiti kuću kakvu sam htjela. Dugoročno gledano, bilo je hrpa prijevara zbog kojih sam im povjerovao i na kraju dana su mi uzeli novac ne dajući mi ništa zauzvrat, čak ni 1 euro na moje ime, izgubio sam svaku nadu, bio sam zbunjen i frustriran, nikad nisam želio imati ništa s online tvrtkama za zajam pa sam otišao posuditi novac od prijatelja. Ispričao sam sve što se dogodilo i rekla mi je da mi može pomoći pronaći tvrtku za zajmove koja mi može dati bilo koji iznos zajma koji mi je potreban i po vrlo niskoj kamatnoj stopi od 3%, također mi je rekla da je upravo dobila zajam od uputio me kako se prijaviti za kredit baš kao što mi je rekla, prijavio sam se s njima putem e-pošte: ([email protected]), nikad nisam vjerovao, ali sam pokušao, i na moje najveće iznenađenje dobio sam kredit u roku od 24 sati, nisam mogao vjerovati, ponovno sam sretan i bogat i hvala Bogu da takve kreditne kuće još postoje na ovim prevarama posvuda, savjetuju svima koji trebaju posuditi kredit putem e-maila ([email protected]). Nikada te neće iznevjeriti i tvoj život će se promijeniti kao i moj. Brzo kontaktirajte ([email protected]) danas i uzmite svoj zajam od njih. Obavezno kontaktirajte DAVIDSON ALBERT LOAN COMPANY za vaš kredit, jer sam uspješno dobio svoj kredit od ove tvrtke bez ikakvog stresa. Posjetite njihovu e-poštu. ([email protected])

    Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code