NOVI  PORAZ  MLADOSTI MARINA KAŠTELA U INTERLIGI

NOVI PORAZ MLADOSTI MARINA KAŠTELA U INTERLIGI

15. listopada, 2012.

01

U subotu 13. listopada  Mladostaši su na domaćem parketu otvorili novu  sezonu Interlige protiv slovačkog prvaka ekipe UNICEF Bratislava koju vodi legendarni trener Emanuele Zanini. Vrlo jaku momčad  iz Slovačke predvode iskusni srednji bloker Richard Nemec i opasni 210 visoki Martin Benčić.

OK MLADOST Marina Kaštela – Unicef BRATISLAVA 2:3 (25:23, 17:25, 18:25, 29:27, 14:16)

Tri dana prije toga hrvatski prvaci za sezonu 2011/2012.  Mladost Marina Kaštela očekivano je prošao u II. kolo Kupa Hrvatske pobjedivši OK Zadar rezultatom 3:0 (25:15, 25:18, 25:14). Treneru Ivanu Rančiću ovo je bila generalna proba prije prve domaće utakmice u Interligi. Na probi se najbolje snašao Mate Glaurdić koji je sjajnim servisom 6 direktnih poena uzdrmao Zadrane. Ako se još tome doda dobar prijem servisa i 5/6 realiziranih napada možemo se nadati da je pred njim dobra sezona. Na terenu se izvrtilo svih 12 igrača koji su treneru Rančiću bili na raspolaganju. Za ekipu Mladosti Marina Kaštela debitirao je šesnaestogodišnji Marko Sabljić na poziciji libera.

U drugom kolu Srednjeuropske MEVZA lige, odigranom 7. listopada  odbojkaši Mladost Marina Kaštela izgubili su od slovenskog prvaka ACH Volley Ljubljana sa 0:3. Najbolji igrač u redovima Marinaca bio je Ante Giljanović s 9 poena a u protivničkoj ekipi Mory Sidibe sa 16 poena.
 
Za Mladost Marina Kaštela su nastupili Ryan Ammerman, Ivan Mihalj, Ante Colić, Ante Šuker, Dejan Skočić, Branko Damjanović i libero Ante Lukas-Stančin a na raspolaganju su bili još i Giljanović, Glaurdić, Pervan, Žanić i Božić. Za ACH Volley nastupili su Andrej Flajs, Carlos Moreno, Jayson Jablonsky, Mory Sidibe, Borislav Petrović, Matej Vidič in Daniel Lewis. T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code