NOVI GRADSKI ODBOR HDZ-a U SISKU

NOVI GRADSKI ODBOR HDZ-a U SISKU

19. prosinca, 2017.

 

 

Gradska organizacija HDZ-a Sisak provela je u nedjelju izvanredne izbore. Nakon izvanrednih izbora za predsjednika Gradske organizacije HDZ-a Sisak po načelu jedan član – jedan glas, koje je obilježio 47-postotni izlazak članstva, sisački HDZ izabrao je članove Gradskog i Nadzornog odbora, te izaslanika za Opći sabor stranke. Predsjednik Gradskog odbora HDZ-a je mr. iur. Ivan Celjak, aktualni zamjenik sisačko-moslavačkoga župana. Na početku izborne skupštine, nazočne je pozdravio je predsjednik Županijskog odbora HDZ-a dipl.ing.arh. Ivo Žinić, izrazivši zadovoljstvo načinom provedbe izbora. Naglasio je da je sisački HDZ najbrojnija i najsnažnija organizacija županije s 2430 članova, te da je osobito važno pokazano zajedništvo tijekom provedbe izvanrednih unutarstranačkih izbora..

Jednoglasno, javnim glasovanjem, izabrani članovi Gradskog odbora HDZ-a Sisak postal su: Gordana Begedin, Zdenko Brodar, Barbara Brodarac, Ivana Čubrilo Franjić, Maja Gobac, Milan Golik, Ankica Grubišić, Marko Jajčinović, Tonka Jozić Novinc, Tihomir Kožić, Ante Krpan, Draženka Kušević, Hrvoje Lepesić, Albin Matijašević, Josip Pavičić, Marijan Pešun, Mateo Popović, Ana Posavec, Zvonko Rajković, Valentina Sučić i Franjo Šaban.

Željka Josić, Ivanka Roksandić, Vesna Štengl, Stjepan Vužić i Darko Žak članovi su Gradskog odbora sukladno unutarnjim propisima HDZ-a. U Nadzorni odbor izabrani su Hrvoje Bukovac, Adrijana Cindrić, Ivana Vabik Klarić, Boris Kleković i Boško Kršić, dok će izaslanik na Općem saboru HDZ-a biti Jurica Devčić.

U svom obraćanju predsjednik Gradske organizacije HDZ-a Ivan Celjak zahvalio se svim članovima na otvorenoj, uključivoj suradnji i radu. Istaknuo je da čelnik, članica ili član Gradskog odbora HDZ-a ne znači poziciju ili funkciju negoli obvezu na rad.To samo znači da smo prihvatili obvezu raditi više od ostalih članova i u najboljem interesu društva u cjelini. Pozvao je na otvoren I konstruktivan stranački rad. (J.F.) T

2 komentara

Uskoči u raspravu
 1. Gašo
  #1 Gašo 24 prosinca, 2017, 23:27

  Fali tu magistar odpremnina i cestarijade kraplan, ali tu su njegovi. Kaj se čudite roksi, tekutici valentić iz rafinerije, njenoj šefici grabušić i kćeri, kaj tu oće onaj dosadni nametnik brkić, glumac staroga glumca želka marko jajčinović, trepetljika ginekologije, sučić, šaban i drugi veliki politički kapaciteti. Ikićka se mora od straha upiškiti…

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. Anonimno
  #2 Anonimno 23 prosinca, 2017, 14:29

  Novi odbor stara imena i njihova poimanja. Dok su bili u saboru niš nisu napravili za grad, nekad pojam zaposlenosti i industrije.
  Ova rosandička ne odustaje. Nije joj dosta saborska penzije, nagurali su je za predsjednicu Skupštine, a s onima izvan stranke ne želi surađivati. Zato nek i dalje tjeraju svoje.
  Bojim se da “mali” Celjak ne bude žrtveno janje ovih starih tamburaša. Preškolovan je on za njih, ali je ipak u manjini.
  Ne znam kako će završiti ova partija preferansa na gradskoj razini.
  A gospon Žinić samo je Pinokio u svemu….Nikad ne odgovara na pitanja oporbe, kad na njih ne zna odgovor,

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code