NOVI DOKAZI ZA UHIDBU IKIĆ BANIČEK 

NOVI DOKAZI ZA UHIDBU IKIĆ BANIČEK 

25. veljače, 2022.

 

 

Ustanovu Športsko-rekreacijski centar Sisak osnovalo je Gradsko vijeće Grada Siska na sjednici održanoj 29. prosinca 1995. godine, radi racionalnijeg upravljanja, održavanja i iskorištavanja objekata fizičke kulture i kvalitetnijeg zadovoljavanja potreba i interesa građana Siska u edukaciji i športsko-rekreacijskim aktivnostima. Dolaskom Kristine Ikić Baniček, ŠRC postaje u medijima prepoznatljiv kao mjesto gdje se djecu izbacuje iz dvorane, diskriminiraju klubovi, sinonimom za uhljebljivanje rukovodećih kadrova, mobing, zastrašivanje djelatnika, lažiranje putnih naloga, izvlačenje novaca aktualne SDP-ove vlasti pod krinkom investicija koje grade jedni te isti gospodarski subjekti.

U sastavu Športsko-rekreacijskog centra su slijedeći objekti:

Gradski bazen

Bazeni Caprag

Gradski stadion

Ledena dvorana Zibel

Kupalište Zibel

Odmaralište Zaostrog

Stadion Metalac

Polivalentno igralište Naselje

Sportska dvorana Zeleni brijeg.

Kristina Ikić Baniček postavivši predsjednika Upravnog vijeća ŠRC-a kreće i u investiciju zvanu popravak krova na bazenu u centru grada. Predsjednika upravnog vijeća manje je brinula sanacija krova na zatvorenom bazenu u gradu za razliku od novog BMW kojeg je kupio. Zanimljivo je da nitko nije vidio problem u protuzakonitom namještanju poslova koji se plaćaju novcem svih Siščana?

ŠRC je 17.8.2018. (petak) uputio Poziv za dostavu ponuda za sanaciju kompletnog krovišta Gradskog bazena firmi M. B., firmi F. , firmi R.

Ponuda poduzeća R. ima datum sastavljanja 11.8.2018. Dakle 6 dana prije nego što je im je uopće upućen Poziv za dostavu ponude! Poduzeće je još bolje, ona ima datum sastavljanja ponude 8.8.2018., čak 9 dana prije nego je uopće upućen Poziv za dostavu ponuda! 

Firma M. B. prema Zapisniku jedina ima valjanu ponudu na 189.120,00 kuna.

U Pozivu na dostavu ponuda jasno piše da će se PLAĆANJE IZVRŠITI BEZ PREDUJMA.

No, M. B. i ŠRC već 27.8.2018. potpisuju ugovor u kojem protivno Pozivu za dostavu ponuda i zakonu ugovaraju avansno plaćanje od 60%!

I taj iznos od 116.380,00 kuna je isplaćen samo dva dana kasnije 29.8.2018!

Prošlo je samo 12 dana od upućivanja Poziva za dostavu ponuda do plaćanja! Omogućila Kristina Ikić Baniček, proveo predsjednik Upravnog vijeća uz pomoć ravnatelja.

 

Ista firma M. B. popravljala je i radila i na Ledenoj dvorani i na Segesti. Nekoliko puta su izvršeni popravci i ponavljani radovi… a najbolji opis kako je saniran krov za gotovo 200.000 kuna slika je kanti koje skupljaju kišnicu, dok sisačka djeca plivaju pored u bazenu.

Nova dvorana Zeleni brijeg samo mjesec dana nakon otvorenja imala je curenje kišnice po parketu.  T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code