NOVA GODINA  KOD USPINJAČE UZ SOULFINGERSE

NOVA GODINA KOD USPINJAČE UZ SOULFINGERSE

30. prosinca, 2013.

docek Custom

 Za liste želja i crveno donje rublje Zagrepčani će se morati pobrinuti sami, a što se tiče zabave, Fuliranje i doček uz Soulfingerse dobitna je kombinacija. Urnebesni Soulfingersi će na pozornici podno uspinjače u Tomićevoj ulici uvesti Zagrepčane i posjetitelje Zagreba u Novu 2014.godinu.

Protekla 2013. godina za grupu Soulfingers je godina za koju se po mnogo čemu može reći da je bila uspješna. Obilježit će je mnogi sjajni i zapaženi nastupi poput koncerata na otvaranju utrke za Svjetski skijaški kup u Mariboru, na konferenciji europskih televizijskih kuća u Dubrovniku, u Klovićevim dvorima u okviru Picassove izložbe, na Eurobasketu u Ljubljani, na VIP partyju Davis cupa između Hrvatske i Velike Britanije u Umagu,  te brojnim koncertima na rivama hrvatskih turistističkih destinacija, gdje  su svojim koncertima izmamili  osmijehe na lica mnogim stranim gostima na odmoru u Hrvatskoj.

Ljetos su na terasi hotela Esplanade u Zagrebu započeli svoj desetotjedni serijal koncerata – novi program Tea Time Music  i postali domaćini najneobičnijeg afterwork partyja u gradu, zabave uz Soul, Smile& Style.

Protekle godine braća su  s bendom ušli i u studio i pripremaju autorski album Soulfingersa, a na radio valovima su se već mogle čuti njihova prva autorska pjesma All I wanna do is dance i sjajna obrada pjesme I saw mommy kissing St Claus koje će Soulfingersi izvesti i na dočeku na Fuliranju. U ovoj 2013.g. Hari, jedan od soul braće, dobio je i svog soul nasljednika Artura, koji mu je ovu 2013.g. učinio nezaboravnom. T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code