NOĆ MUZEJA 2016.

NOĆ MUZEJA 2016.

15. siječnja, 2016.

Noc-muzeja-2016

Noć muzeja 2016. održat će se 29. siječnja 2016. od 18 sati do 1 sat iza ponoći. Središnje otvaranje manifestacije bit će u Palači HAZU, Strossmayerova galerija starih majstora u Zagrebu, 29. siječnja u 18 sati. Jedanaestu Noć muzeja obilježit će tema pod nazivom „Utemeljitelji i reformatori – Josip Juraj Strossmayer, hrvatski mecena“. Tema je odabrana s ciljem odavanja počasti jednom od najznamenitijih hrvatskih ličnosti 19. stoljeća, političaru i biskupu čija je dvjestota godišnjica rođenja obilježena prošle godine.
Ovogodišnja manifestacija Noći muzeja održava se pod medijskim pokroviteljstvom časopisa National Geographic Hrvatska. Partneri u Noći muzeja su Hrvatska akademija znanosti i umjetnosti, Muzej Đakovštine i Muzej Slavonije Osijek.
Svi programi Noći muzeja besplatni su, a napominjemo kako se za neke od programa, zbog ograničenog kapaciteta, potrebno na vrijeme predbilježiti.
Što odabrati u Noći muzeja 2016., možete odlučiti pretraživanjem programa sudionika na internetskim stranicama www.nocmuzeja.hr, što pogledati u Noći muzeja 2016., možete odlučiti pretraživanjem programa sudionika na istoj stranici.T

3 komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code