NIŠTA OD POMILOVANJA PERKOVIĆA I MUSTAČA

NIŠTA OD POMILOVANJA PERKOVIĆA I MUSTAČA

26. svibnja, 2022.

 

Nakon što je objavljeno da su neki hrvatski generali zatražili prijam kod predsjednika RH Zorana Milanovića da mu dodatno objasne zašto treba pustiti na slobodu bivše doživotno osuđene Udbaše Josipa Perkovića i Zdravka Mustača, to je isto zatražio i Mladen Pavković, predsjednik Udruge hrvatskih branitelja Domovinskog rata91.(UHBDR91.), koji je došao na Pantovčak zajedno sa Dankom Dražinom, legendarnom braniteljicom iz Škabrnje i Mariom Filipijem, 100 postotnim ratnim vojnim invalidom.

„Primio nas je iznimno srdačno general Marijan Mareković, posebni savjetnik predsjednika RH za veterane Domovinskog rata. Rekao nam je uz ostalo da prema njegovu saznanju neće biti ništa od pomilovanja te da generali uopće nisu službeno ni tražili da ih se primi. Mi smo iznijeli svoje stavove i razmišljanja, tj. da se nikako ne slažemo sa zahtjevom nekolicine generala,  a da takav stav ima i velika većina hrvatskih branitelja. Kad bi se pomilovali Perković i Mustač mene sigurno više ne bi bio na ovom, savjetničkom mjestu  -kazao nam je Mareković, što nas je, ako tako bude“, zadovoljilo, čuli smo od Mladena Pavkovića.  T

1 Comment so far

Uskoči u raspravu
 1. FRANO MARXISTA
  #1 FRANO MARXISTA 29 svibnja, 2022, 01:21

  TKO SU TUĐMANOVI GENERALI???I TKO SU NJEGOVI GENERAL KOJI SU SLUŽILI EVRPSKE KOLNIJANE OKUPATORE -GOSPODARE U SLUŽBI UBIJANJA LJUDSKIH BIĆA U KOLONIJALNIM POSJEDIMA,ZAPADNE SVETE ALIJANSE, ZA NOVAC!???

  CRKVA ,ONA ZLOČINAČKA,S’ KAPTOLA , NAS UCJENJUJE SA SVOJIM KRIŽRIMA.

  NAŠI BRANIELJI,ODNOSNO RUŠITELJI SOCIJALIZMA SU OBIČNO KRIŽARI IZ TUĐMANOVE KATOLIČKE FALANGE ,SVI DOBRO SITUIRANI ,JER KRIŽARI SE NE VRAČAJU IZ SVOG KRIŽARSKOG POHODA BEZ PLIJENA I TROFEJA I NAPREDOVANJA U HIJERARHIJI ČOPORA, ALAŠE. SVI MORAJU BITI OBRAZOVANI, VJERNAUČKI ,NARAVNO , U ŽUPNIM UREDIMA , KOD SVOJIH FRATARA ,KOJI SU NAJODGOVORNIJI DA SE ODRŽI I UČVRSTI PREDZIĐE KATOKLIČANSTVA, ZLOČINAČKE MEĐUNARODNE ORGANIZACIJE, ČLANICE SVJETSKOG FINANCIJSKOG MAGA. KRIŽARI MORAJU PROĆI OBUKU VJERNAUKA U SVOJIM ŽUPAMA ,DINARSKIH OSOJA I PRISOJA, TE DIPLOMIRATI , MRŽNJU PREMA SVIMA DRUGIM I DRUGAČIJIM KAO GENEZU KATOLIČANSTVA NA OVIM PROSTORIMA , OD TOMISLAVA DO NAŠEGA MILASA , TUĐMANOVOG AĐUTANTA I ČUVARA DRŽAVNOG PEČATA ,ALI I ČOVJEKA IZ ARŽANA, ZMIJAVACA, POSUŠJA ,RUNOVIĆA I ČAVOGLAVA ,MJESTA U KOJEMA SE DIŠE , ONAKO STEPINČEVSKI, ONAKO ČISTO KATOLIČKI , A HRVATSTVO SE DODAJE ,ONAKO , KAO APOZICIJA,RADI UKRASA ,DA SE JOŠ POJASNI KATOLIČKA ,ANTROPOIDNA SVIJEST ,KOJA VIŠE NIJE NA STUNJU HOMO EREKTUSA ,VEĆ NA STUPNJU OPAŽANJA ,A TALIBANSKO KATOLIČKO OKO SVE TO ORLOVSKI REGISTRIRA DOKLE SE PRUŽA KATOLIČKA DOMOVINA. TU BISTRINU IM JE U AMANET OSTAVIO ,POKOJNI MILAS, A UTEMELJIO SAMOUKI POVJESNIČAR , KATOLIČKI PROZELIT I STOŽERNIK KRIŽARSKE FALANGE , TUĐMAN. MILAS JE ČOVJEK KOJI JE ODREĐIVAO I PROCJENJIVAO KOLIKO VRIJEDE TALIBANSKI MOZGIĆI. NARAVNO NA SLOBODNOM KATOLIČKOM ŠPEKULATIVNOM TRŽIŠTU ,JER KATOLIČKA CRKVA JE UTEMELJENA NA KASTINSKO-KLASNIM ODNOSIMA , A NJENI SLJEDBENICI , ČANDALE ,SE MORAJU PODVRGAVATI ROBOVSKOJ, SLOBODNOJ NAJMENIČKOJ ,SAJMENIŠNOJ UPOTREBI. OSIM ODABRANIH SPARTNACA ,VOJNIKA, , KRIŽARA KOJI, UZ RASPELO I PATRICE OKO VRATA ,KAO REGISTARSKU MARKICU ZA OBILJEŽAVANJE,DOBIVAJU U NATURI I STALNE NOVČANE BENEFICIJE. TO JE KATOLIČKI ZAKON PONUDE I POTRAŽNJE,ALI SAMO NA CRKVENOJ BURZI. A CRKVA U HRAVTA SMATRA DA JE OVA DRŽAVA TEOKARTATSKA JER JU JE CRKVA ,UZ ANGAŽIRANJE SVOJIH DINARSKIH TALIBANA ,POTOMAKA STEPINČEVIH KRIŽARA, OSLOBODILA ISPOD KOMUNISTIČKE VALADAVINE ,POD KOMANDOM SVOGA PROZELITA ,SAMOUKOG POVJESNIČARA TUĐMANA I PROFESIONALNOG KRIŽARA ŠUŠKA, PA JE U TOM SVOJSTVU ANGAŽIRALA JEZGRU SVOJIH KRIŽARA KOJI SU ARLAUCIMA , KATOLIČKOM MRŽNJOM I PATRICAMA OKO VRTATA ,KAKO REKOH, POD KOMANDOM PROZELITA TUĐMANA , OSLOBODILA HRVATSKU OD KOMUNISTIČKOG TOTALITARIZMA I NJEGOVOG SAMOUPRAVLJANJA ,ZBOG ČEGA IM PRIPADA POSEBNA I STALNA BENEFICIJA KOJU IM ,KAKO STAVRI STOJE ,NE MOŽE DRŽAVA ISPLAČIVATI U ONIM IZNOSIMA KOJI BI BILI PRIMJERNI AMERIČKIM PLAČENICIMA KOJI SE ŠKOLUJU, KAO KRIŽARI ,REČE CHOMSKY, U SJEVERNOJ KAROLINI ,KOJI SU UVJEK NA USLUZI CIE ZA OBARANJE SVJETSKIH NEPOČUDNIH REŽIMA KOJI NISU PO VOLJI VATIKANA I PENTAGONA.-
  TAKO NAŠI , BRANITELJI, ODNOSNO RUŠITELJI SOCIJALIZMA,ALI SAMO ONAJ DIO ,SLJEDBENICI UZORA IZVORNIH KATOLIČKIH KRIŽARA , SAV SVOJ BIJES, ONAJ KRIŽARSKI, SU RASIPALI PO SAVSKOJ VEĆ NEKOLIKO DANA TRAŽEĆI NEKE NOVE PRIVILEGIJE ,JER JE TAKO UVJEK BILO DA SU KRIŽARI ,ZA SVOJE USLUGE UZIMALI U NATURI I PRIVILEGIRANOM MATERIJALNOM STATUSU ŽIVLJENJA ,ALI UVJEK NA USLUZI SVOJOJ GOSPODARICI CRKVI. NA USLUZI DA IZVRŠAVAJU I NAJZLOČINAČKIJE POSLOVE KOJI JOJ GARANTIRAJU APSOLUTNU DOMINACIJU VLADANJA I ZGRTANJA BOGATSTAVA U STATUSU KASTE.
  PREMA TOME ,PROIZLAZI OČEVIDNO ,VLADA BI MORALA POZVATI CRKVU I NAGODITI SE SA NJOM ,TIČUĆI SE DOKIDANJA PROTESTA NJENIH KRIŽARA U SAVSKOJ ,INAČE DRUGOG PUTA NEMA.
  I NA ZAPADU ,U NAPREDNIM I UREĐENIM DEMOKRACIJAMA, KAO ŠTO JE AMERIČKA,PA ŠPANJOLSKA ,PA GRČKA ,PA PORTUGALSKA ,PA BELGISKA ,PA BUGARSKA ,RUMUNJSKA , I SVE ZAKRPE NA PRKNU ZAPADNE SVETE ALIJANSE I SVETE MATERE CRKVE ,ZLOČINAČKO-KASTINSKE KOROORACIJE ,KOJE SU OZNAČENE KAO KATOLIČKE TISUĆ-GODIŠNJOM ROBOVSKO-ČANDALSKOM DEMOKRACIJIOM,KADA SE, UMJESTO ZA STOLOM , SJEDILO NA LOMAČI. I ZBOG TOG POSTIGNUTOG IMIGGIA DANAŠNJI SINDIKATI U NABROJANIM ZEMLJAMA , SA SVOJIM RADNICIMA, DEMOKRACIJOM PERU ULICE ,A PRAVDU DEMONSTRIRAJU POD PROZIORIMA SVOJIH VLADA ILI U CRKVAM NA MOLITVAMA ,PREPORUČUJUĆI SE ONIMA TAMO NA DRUGOM SVIJETU,GDJEM SE UŽIVA U ZEMLJI DEMBELIJI.

  ETO,ŠTO REKOH U UVODU,NAŠ JE BRANITELJ,ODNOSNPO, RUŠITELJ DOBRO OBRAZOVAN .ON SVE ZNA. NARAVNO, ON ZBOG TOGA NOSI I MOLITVENIK SVETOG ANTE U DŽEPU I BLAŽENOG NIKOLE TAVELIĆA ,A BIT ĆE DA JE I STEPINČEV BREVIJAR DOBRO PROSTUDIRAO.
  NEKA, NEKA MI IMAMO I TAKVIH BRANITELJA,ODNOSNO,RUŠITELJA KOJI SE NE LIBE PONOVNO UPOZORITI GRAĐANE HRVATSKE DA SU IM TI RUŠITELJI DONIJELI SLOBODU KOJU UŽIVAJU NE RADEĆI NIŠTA , A SVE ZBOG TOGA DA SE POSVETE MOLITVI, JER SU 45 GODINA, U SOCIJALIZMU , BILI ZABACILI MOLITVU SVE ZBOG OSIGURANE BESOLATNE ZDRAVSTVENE ZAŠTITE ,BESPLATNOG ŠKOLOVANJA, JEFTINIH LJETOVANJA,SVINJSKIH POLOVICA I OSMOG MARTA.

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code