Nisam znao da me makro masirao!

Nisam znao da me makro masirao!

19. srpnja, 2011.

Kako prenosi riječki „Novi list“, za Perunovića se u Hrvatskoj javnosti već godinama nagađalo da organizuje prostituciju i da podvodi „domaće starlete, kvazipevačice i učesnice raznih takmičenja u lepoti“, odnosno devojke iz mode i zabave.
Druženje sa tim devojkama klijenti su plaćali od 300 do 1.000 evra. Perunović je posle hapšenja priznao da se bavio podvođenjem devojaka i objasnio da je to radio zbog „ogromnih dugova u koje je zapao“. Osim njega, uhapšena je i njegova saradnica Marika T. K., koja je upućivala devojke zainteresovanim klijentima.
Dejan Bodiroga je potvrdio za „Alo!“ da ga je masirao uhapšeni Nebojša Perunović.

– Poznajem Nebojšu još od 1990. godine, kada je bio uz košarkašku reprezentaciju Jugoslavije koja je osvojila zlatnu medalju na Svetskom prvenstvu u Argentini. Ja tada nisam igrao, ali ga poznajem. Malo bolje smo se upoznali 1998. godine u Atini, kada je bio gost Panatinaikosa nedelju dana. Tada su svi igrači imali tretman kod njega, pa između ostalih i ja. Međutim, nikada ga lično nisam angažovao. Čuo sam da je bio maser i hrvatskih košarkaša posle rata…
Bodibond je od nas čuo da je Perunović uhapšen.
– Ne poznajem ga dovoljno dobro i pre 13 godina nisam mogao da naslutim da će biti uhapšen zbog podvođenja. Iznenađen sam – rekao je za „Alo!“ jedan od najboljih košarkaša koje je Evropa ikada imala.

 Srpkinje 100 evra na sat!

U Zagrebu je početkom juna uhapšena trojka koja je dve Novosađanke od 22 i 21 godine nudila klijentima za 100 evra na sat.
Policija istražuje da li slučaj ima veze sa hapšenjem Perunovića, s obzirom na to da je u posredovanju, kao i u slučaju ove dve Novosađanke, učestvovala izvesna žena čija je uloga bila da sa klijentima ugovara dolazak kod devojaka u iznajmljeni stan.

D. Ostojić – E. H.
Izvor: alo.rs

1 Comment so far

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code