NISAM UBIO ĐUREKOVIĆA- pismo Tomislava Micića po odvjetniku Anti Nobilu iz Zagreba

NISAM UBIO ĐUREKOVIĆA- pismo Tomislava Micića po odvjetniku Anti Nobilu iz Zagreba

19. travnja, 2014.

Poštovani,

Vaš portal je 01. travnja 2014.g. pod naslovom „Je li zujalo Tomislav Micić?“

U tom članku grubo se kleveće Tomislav Mičić tvrdeći da je Perković u zatvoru u Njemačkoj otkrio identitet ubojice Đurekovića i da je to upravo Tomislav Mičićč.

G. Mičića se kleveće dovodeći ga u vezu i sa nekim drugim ubojstvima.

Prava je istina da g. Perković nije označio g. Mičića kao ubojicu g. Đurekovića. On to nije mogao učiniti jer g. Mičić nije ubio g. Đurekovića, niti je imao veze sa bilo kojim drugim ubojstvom.

Sve što ste napisali na tu temu niti u najmanjoj mjeri ne odgovara istini.

Tomislav Mičić

zastupan po Anti Nobilu

U Zagrebu, 10. travnja 2014.g. T

3 komentara

Uskoči u raspravu
  1. Guest
    #1 Guest 13 lipnja, 2014, 20:50

    Tomislave Miciću…Ne poznajem te osobno pod tim imenom ,nikada se nismo upoznali.Tvojega odvjetnika gospodina Nobila poznajem tek toliko po ovlaš pozdravu iz auta jer Jaguara vozi on a i ja a inače se svi koji vozimo” mačke” redovno pozdravljamo na cesti bez obzira znamo se ili neznamo .No nije to što želim ti reći već bih ti skrenuo pozornost na događaje koji tebe terete a na način da jesi neosnovano osumnjičen.Dakle Miciću, Vinko Sindičić očigledno je da nekoga želi zaštititi.No po njegovim karakteristikama iz arhive ex SDB.a na ex savezmon nivou to nikada i nikako nije bilo moguće zaključiti.Nije on taj koji bi krenuo nekoga pokrivati na način da druge optužuje.Neznam dal je tebi poznato mišljenje pok.Milke Planinc o njemu kao i pok.Staneta Dolanca.Interesiraj se o tome kod kolega iz ex Saveznog SUP.a u Beogradu,sve ima tamo napismeno na micro filmovima , ,uvjeren sam da još uvijek ,poput mene održavaš kontakte i sve će ti biti puno jasnije.

    Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code