NI SAMI SEBI NISU DALI GLAS

NI SAMI SEBI NISU DALI GLAS

6. srpnja, 2020.

 

Iz jedne stranke čak deset članova nije dobilo nijedan preferencijalni glas, iz nekoliko po dvoje ili troje, a uglavnom je riječ o malo poznatim strankama za koje nije jasno ni zašto su izašle na izbore.

Izbori u Hrvatskoj su obilježeni i jednim bizarnim detaljem, a to je da ima puno kandidata koji nisu glasali za sebe. 

U tome prednjači stranka SHV (Stranka hrvatski vidik) u kojoj je čak deset članova izbore završilo s nulom, dakle nijednim glasom. SHV-ovu desetku s nulom čine Matija Bratanović, Ivan Maturanec, Snježana Lazarin, Artur Kalin, Laura Benc, Larisa Kalin, Marica Ač, David Angjal, Marija Flanjak i Darko Podgorelec.

Tu su i Slobodan Obreza iz SRP-a, Vlasta Medar iz Mrsićevih Demokrata, Ivan Bastalec iz HDS-a, zatim troje iz stranke Abeceda, Milka Ozimec, Dušan Hrubik i Branko Ozimec.

Iz saveza BDSH, HBPS nula glasova imaju Darijo Banić i Rudolf Lukman.

Iz Stranke Hrvatskog Zajedništa je troje s nulom – Zlatko Mužić, Karmela Fišer, Mirjana Spajić, a dvoje iz stranke Moja voljena Hrvatska, Boris Kružić i Kaleb Džodan.

Hrvatska stranka građanskog otpora (HSGO) ima jednu osobu s nulom, Šteficu Pižir, te po jednu osobu s nula glasova imaju još HSR (Hrvatska stranka reda) u kojoj je na nuli ostao Silvano Starčić, te Marica Apučić iz Hrvatske stranke budućnosti. T

 

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code