BURAKA SOM SISTEM, LUCIANO, REBOOT LIVE, KENY LARKIN, ROBERT DIETZ I MAAYAN NIDAM NA EXITU 2012.

BURAKA SOM SISTEM, LUCIANO, REBOOT LIVE, KENY LARKIN, ROBERT DIETZ I MAAYAN NIDAM NA EXITU 2012.

30. siječnja, 2012.

N_Order_20121

New Order, jedan od najcjenjenijih i najutjecajnijih britanskih bendova, nastupit će na Petrovaradinskoj tvrđavi u petak 13. srpnja ove godine na novosadskom Exit festivalu. Main Stage Exit festivala 2012. ponovo će postati mjesto na kojem se stvara glazbena povijest. New Order je bend koji i dalje drži rekord za najprodavaniji singl na vinilu od 12 inča svih vremena, apsolutni hit iz 1983, ‘Blue Monday’, i danas nevjerojatno aktualan i popularan, gotovo trideset godina nakon njegovog objavljivanja.
“Svi smo uzbuđeni zbog toga što će New Order nastupiti na Exitu ove godine. Tko može zaboraviti klasike poput ‘Love Will Tear Us Apart’, ‘Bizarre Love Triangle’ i, naravno, najpoznatiji ‘Blue Monday’. Ne mogu ih dočekati čuti na Exitu, a siguran sam da su i fanovi podjednako uzbuđeni”- rekao je Bojan Bošković, generalni menadžer Exit festivalа.
Na ovogodišnjem Exit festivalu nastupit će i portugalska world music senzacija Buraka Som Sistema. Njihov miks angolskog kuduro zvuka, snažni multietnički ghetto funk ritmovi te nevjerojatni plesači i MC-jevi iz cijelog svijeta ostavljaju publiku bez daha. Dobitnici nagrade MTV Europe definitivno će biti zaduženi za najrazigraniju noć na Exit festivalu.
Uzbudljive vijesti donosi i slavna Dance Arena u kojoj će u petak 13. srpnja Cadenza Records pripremiti nezaboravnu noć sa svojim top izvođačima. U Novi Sad tom prilikom stižu Luciano, Reboot Live, Kenny Larkin, Robert Dietz i Maayan Nidam.
Exit je ljetni glazbeni festival koji se održava jednom godišnje u Novom Sadu od 2000. godine. Festival traje četiri dana, a održava se početkom srpnja na Petrovaradinskoj tvrđavi na obalama Dunava. Exit je već godinama jedan od najboljih glazbenih festivala u Europi i mjesto na kojem su neke od svojih najboljih nastupa imali Snoop Dog, Prodigy, Paul Weller, Arctic Monkeys, Moby, Chemical Brothers, Frankie Knuckles, Iggy Pop, Garbage, Primal Scream, Roger Sanchez, Carl Cox, Jamiroquai, Nick Cave, Billy Idol, Portishead, David Guetta i mnogi drugi.
Exit je 2007. godine osvojio nagradu Najbolji europski festival koju dodjeljuje asocijacija 40 najvećih europskih festivala. Ulaznice za Exit koji će se održati od 12. do 15. srpnja 2012. su u prodaji. Promotivna cijena ulaznica u ponudi će biti do 15. veljače 2012. godine. Više informacija o festivalu Exit možete saznati na internetskim stranicama http://www.exitfest.org/ . T

7 komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code