IVAN GOLUB GOST PRVOG VEČERENJEG INTERVJUA BRANIMIRA POFUKA

IVAN GOLUB GOST PRVOG VEČERENJEG INTERVJUA BRANIMIRA POFUKA

24. rujna, 2013.

image00111

Knjižarsko-galerijski centar VBZ „Fadil Hadžić” najavljuje novi programski ciklus pod nazivom  “Večernji intervju Branimira Pofuka”. Pofuk će svake posljednje srijede u mjesecu,u sklopu redovnog kulturnog programa knjižarsko-galerijskog centra, ugošćavati zanimljive sugovornike i obrađivati aktualne teme.

U srijedu 25. rujna  s početkom u 18 sati, Pofuk će ugostiti poznatog hrvatskog teologa, svećenika i pjesnika Ivana Goluba, s kojim će, između ostalog, razgovarati o spornoj temi ćirilice i latinice.

Zanimljivo je istaknuti kako je Pofuk dio djetinjstva proveo u sjemeništu i sam želeći postati svećenik, no danas otvoreno kritizira neka stajališta katoličke Crkve, poput zdravstvenog odgoja.

Teologa Ivana Goluba podjednako uvažavaju crkveni i svjetovni krugovi, o čemu svjedoče brojne nagrade i priznanja, a nedavno je izdao i autobiografiju pod nazivom “Običan čovjek”.

“Večernji intervju Branimira Pofuka” otvoren je za sve zainteresirane, a njime V.B.Z. otvara sezonu tribina i radionica koje će se održavati u knjižarsko-galerijskom centru V.B.Z. “Fadil Hadžić” pod sloganom “Kultura i zabava u centru”. T

2 komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code