NE SPOMINJU KRIŽNI PUT, GOLI OTOK, STARU GRADIŠKU, LEPOGLAVU…

NE SPOMINJU KRIŽNI PUT, GOLI OTOK, STARU GRADIŠKU, LEPOGLAVU…

27. svibnja, 2017.

 

 

Ne možemo a da se ne upitamo: mogu li se usred Kumrovca vijoriti jugoslavenske zastave? Nije li to kazneno djelo? Mogu li sudionici ovog sramnog skupa bez problema nositi uniforme zločinačke JNA, pa i one u kojima su se u vrijeme Domovinskoga rata borili srbijanski agresori? I naposljetku, može li netko, kao na ovom derneku, s pozornice galamiti protiv hrvatskih branitelja i stradalnika Domovinskoga rata

Napisao: Mladen Pavković

Fotografija: www.zagorje.com

U Kumrovcu su se ove subote opet u velikom broju okupili Jugoslaveni, ili bolje rečeno oni koji ne vole slobodnu, samostalnu i neovisnu hrvatsku državu.

Vijorile su se jugoslavenske zastave s crvenom petokrakom, nosile su se kape i majice s likom druga Tita, pjevalo se i klicalo propaloj državi, a pljuvalo i bljuvalo po Hrvatskoj i Hrvatima, ističući da se nekada u vrijeme Jugoslavije živjelo najmanje pet puta bolje.

Govornici su također naglašavali da Hrvatsku treba graditi na „Titovu putu“ te pravdali sve zločine Tita i partije u vrijeme komunizma.

Kao da smo u Jugoslaviji

Bio je to još jedan partizansko-komunistički dernek, koji je završio pjevanjem i plesanjem srbijanskih kola. Sve je izgledalo kao da više ne živimo u Hrvatskoj već i dalje u Jugoslaviji, protiv koje smo se borili.

No, ne možemo a da se ne upitamo: mogu li se usred Kumrovca vijoriti jugoslavenske zastave? Nije li to kazneno djelo? Mogu li sudionici ovog sramnog skupa bez problema nositi uniforme zločinačke JNA, pa i one u kojima su se u vrijeme Domovinskoga rata borili srbijanski agresori?

I naposljetku, može li netko, kao na ovom derneku, s pozornice galamiti protiv hrvatskih branitelja i stradalnika Domovinskoga rata, aktualnog državnog rukovodstva, uzdizati Tita, a javno ili prešutno ponižavati prvog hrvatskog predsjednika, vojskovođu i pobjednika hrvatskog obrambenog Domovinskoga rata dr. Franju Tuđmana?

Inače, ta “partizansko-komunistička rulja“ svaki puta kad na nekom skupu vidi hrvatske zastave najčešće dobije proljev!

Pa, ako im je tako lijepo bilo u Jugoslaviji, uz Tita, Rankovića, Bakarića, Planinc, Dolanca, Perkovića, Mustača, Blaževića i brojne druge komunističke zločince, što nisu sačuvali „lijepu njihovu“, već su se u vrijeme srbijanske agresije na Republiku Hrvatsku poput miševa sakrili u rupe te tek kad je Hrvatska postala Hrvatska ponovno digli glave? Jaki su samo kad je ugašeno svijetlo, a kad se upali bježe poput štakora!

Nismo se za to borili

Svi ti i takvi obično ističu da je Tito imao i dobrih strana. A koji ih zločinac nema? Međutim, oni zaboravljaju da se Titu, komunistima i tzv. antifašisitima ne sudi zbog dobrih, već loših strana, zbog Križnih putova, Golih otoka, Stare Gradiške, Lepoglave, jednom riječju za ubijanje i masakriranje Hrvata prije svega bez suda i suđenja!

Oni koji su 1991. branili Jugoslaviju (oružanom silom!) izgubili su rat, a s njime i tu državu, koja danas postoji samo kao „zločinačka zemlja“, na čijem je čelu bio bravar iz Kumrovca.

No, kako god bilo da bilo, i nakon ovog derneka trebalo bi se oglasiti i Državno odvjetništvo Republike Hrvatske, Uskok i slične organizacije.

Dosta je bilo srbijanskih opanaka, harmonike, janjetine i Srbije i propale Jugoslavije usred – Hrvatske!

Oko petnaestak tisuća onih koji su dali svoje živote za hrvatsku državu i iznimno veliki broj hrvatskih branitelja i stradalnika za to se sigurno nisu borili! T

2 komentara

Uskoči u raspravu
 1. FRANO
  #1 FRANO 29 svibnja, 2017, 03:09

  PAVKOVIĆ NAM PORUČUJE!!!
  ŠTA NAM TO PORUČUJE ,STEPINČEV KRIŽAR PAVKOVIĆ, IZ KOPRIVNIE ,IZ STEPINČEVSKE HOLOKAUSTEKE ČISTIONIOCE,=DANICE=USTAŠKO-STEPINČEVSKOG ODGOJNOG CENTRA 1941-1945 GODINE.
  .
  KOPRIVNIČKI KRIŽAR, STEPINČEVSKOG DUHA I NAUMA,PAVKOVIĆ, ARLAUČE SA ZIDINA KOPRIVNIČKE DANICE I PORUČUJE: DOSTA MI JE KOMUNISTIČKIH KAPA I KRVAVIH PETOKRAKA , SPRATIT ĆEMO VAS TAMO GDJE SU ZAVRŠAVALI NA IZOBRAZBI MNOGI VAŠI KOMUNISTIČKI AGITATORI ,OVDJE U DANICI KOPRIVNIČKOJ ,A KOJI SU SE SUPROSTAVLJALI STEPINČESVSKOJ, ČISTOČI BOŽJE DRŽAVE. PA AKO TADA NISMO USPJELI, A NISMO, ZBOG ČEGA SU NAŠI OČEVI PLATILI TAJ PROMAŠAJ I MNOGI ZAVRŠILI U CRNOJ RUPI ,ALI SU IPAK MNOGI PREŽIVJELI ,MAKAR I U DIJASPORI ,NA JUŽNO-AMERIČKIM PAMPASIMA KAO PONOSNI GAUČI,ALI SU IPAK OSTALI KATOLICI ,HRVATI ,IRANSKE I VLAŠKE PASMINE, SA DINARSKIH OSOJA I PRISOJA , U DUŠI SLJEDBENICI DINARSKIH HAJDUKA KOJI SU UVJEK ,HRABRO I VJERNO, SLUŽILI KATOLIČKE MONARHIJE I DINASTIJE, U SREDNJEM VIJEKU MLETAČKE DUŽDEVE, A KASNIJE EVROPSKE KRALJEVSKE I CARSKE DINASTIJE I UVJKE U SLUŽBI ESKADRONA SMRTI . ZATO O NAMA STOJI ZAPISANO UPOZORAVJUĆA I KRVOLOČNA POVIJESNA SENTENCIJA, U CRKVI GRADA JENE, KOJA GLASI: DA NAS BOG SAČUVA SVAKOG ZLA , A POSEBNO GLADI , RATA I HRVTA.=. DAKLE, OVA SENTENCIJA SUŠTNSKI UKAZUJE NA STRAH KOJI PROIZLAZI IZ NAŠE ODLUČNOSTI DA UVJEK BUDEMO U SLUŽBI KATOLIČKE CRKVE I NJENIH NAMJESNIKA. STRAH , KOJI I DANAS UPOZORAVA MNOGE EVROPSKE NARODE NA NAŠE PRETKE, ČIJI SMO MI NASLIJEDNICI ,STALNO NAM PORUČUJE OVAJ TUĐAMANOV KRIŽAR, EMASKULIRANOG MOZGIĆA,,KOJI SMO DEVEDESETIH OPET, POD VODSTVOM NAŠEG KAPTOLA , KAO KRIŽARI, SA PATRICAMA OKO VRATA, STV ORILI NOVU STEPINČEVASKU DRŽAVU I PONOVNO POČISTILI SVE DRUGE I DRUGAČIJE KOJE JE I STEPINCA OZNAČIO KAO REMETILAČKI ELEMAENAT.

  IAKO SMO DEVEDESTIH OBNOVILI ILI REINAKRNIRALI STEPINČEVU BOŽJU DRŽAVU ,OPET SMO PONOVILI ISTU GREŠKU, DOPUSTILI DA NAM SE PRIKRIVENO INFILTRIRAJU POTOMCI KOMUNISTIČKIH KRVOLOKA, PA SMO OD ČISTE STEPINČEVE DERŽAVE STVORILI NEKI HIBRID ,NI KATOLILČKA NI KOMUNISTIČKA , VEĆ NEKI HERCEGOVAČKO –KATOLIČKO-PLJAČKAŠKI PAŠALUK KOJIM JE UPRAVLJAO JOSIPOVIĆ KAO PREDSJEDNIK ,A KOJI NIJE KOMUNISTA NEGO NEKI IZMEĐU, ŠTO NAM UKAZUJE DA SADA PONOVNO MORAMO BITI NA DJELU ,STEPINČEVI KRIŽARI ,KOJI NEĆEMO DOPUSTIT DA NAM JOSIPOVIĆI PONOVNO STOLUJU TAMAO GDJE JE KAPTOL USTOLIČIO KRIŽARSKOG VOĐU ,PROZELITA ,KRUPNOZUBOG STOŽERNIKA ,TUĐMANA. ZATO I POZIVAM SVE STEPINČEVSKI ODANE DOMOLJUBE , DA NA PREDSTOJEĆIM IZBORIMA BIRAJU PRAVE KATOLIKE ,STEPINČEVSKOG DUHA I N AUMA,DA POSJEDUJU GEN IRANSKE I VALAŠKE PASMINE HRVATSTVA,SA DINARSKIH OSOJA I PRISOJA

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. Otporaš
  #2 Otporaš 27 svibnja, 2017, 16:48

  Hrvatski nogometni klub u San Franciscu osnovao je politički …
  kamenjar.com/hrvatski-nogometni-klub-u-san-franciscu
  Hrvatski nogometni klub u San Franciscu osnovao je politički emigrant Mile Boban. Nakon napuštanja Pariza i odlaska u Ameriku, Boban je krenuo u okupljanje …

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code