NE GLASAJTE ZA PRAVI PUT U REGION

NE GLASAJTE ZA PRAVI PUT U REGION

24. prosinca, 2014.

Zasto-ne-citate-imena-poginulih-hrvatskih-branitelja-u-Oluji

Otvoreno pismo Mladena Pavkovića hrvatskim braniteljima

Fotografija: www.braniteljski-portal.hr

Često se baš hrvatski branitelji, stradalnici, pa i članovi obitelji poginulih i nestalih hrvatskih branitelja iz Domovinskoga rata žale i na rad još uvijek trenutačnog predsjednika Republike Ivu Josipovića. Nema što mu ne zamjeraju kad je u pitanju stvaranje slobodne, samostalne i neovisne hrvatske države u čemu nije sudjelovao (nije sakupio ni dana, čak ni u neborbenom sektoru (!), jer se “sviranje klavira” dok padaju  granate i dok ljudi daju živote za Hrvatsku – ne računa). Sada ga je napustio i  Vlado Marić, predsjednik Savjeta za ratne veterane, s kojim se očito želio poigravati kao s “lutkom na koncu”, ali nije uspio. Zajedno s Mesićem, Teršeličkom i sličnim “prvoborcima” obvezno je posjećivao “partizanske derneke”, navlačio partizansku kapu na glavu i divio se krvavoj crvenoj petokraki (kakvu su nosili i srpski fašisti u Vukovaru). U želji da ostane u fotelji znao je posjetiti i hrvatske branitelje, kao nema tome dugo i one koji,  dostojanstveno i s pravom, protestiraju u Savskoj 66, ali već sam njegov dolazak među ljude koji su bili prvi kad je trebalo, odavao je dojam  da ne pripada tamo, već onima koji su, istina, bili pobjednici II. svjetskog rata, ali i najveći zločinci nakon što je on okončan. Predsjedničku kampanju počeo je, a gdje drugdje nego na trgu koji nosi ime jednog od najgorih zločinaca XX. stoljeća, na Trgu maršala Tita, u Zagrebu, na čemu mu zapravo treba i čestitati, jer je tim čin uistinu pokazao koji je ne naš, nego njegov – pravi put, put u novu Jugoslaviju, koju on jednostavno naziva – “region”.

Ne, za to se nismo borili!

GLAS ZA CRVENE

Osim toga, imali smo prigode vidjeti i njegove predizborne skupove na kojima su se  uglavnom okupljali ekstremni ljevičari, bivši partizani, doušnici, Udbaši, predstavnici policije, tajnih i inih službi (neki po zadatku a neki i iz uvjerenja). Naime, kad vidite to šaroliko društvo koje podržava Josipovića, onda nije ni čudno da su se oni radije fotografirali s kišobranima nego – hrvatskim zastavama.

Aktualni predsjednik ide tako daleko da se uspoređuje i s nadbiskupom Bozanićem (sic!). Svi njegovi nastupi i govori su u stilu “Dudeka”, kojeg je svojedobno maestralno glumio Martin Sagner. Kad su “Dudeka” pitali: “Je li “Regica” bila nevina?”, on je odgovorio: “Neki vele da je, a neki da ne!” Tako nekako odgovora i Josipović, kad ga o bilo čemu pitaju.

Stoga, dragi hrvatski branitelji, sad je vrijeme da se čuje i vas, odnosno da na dan izbora za novog predsjednika države na svojem glasačkom listiću NE zaokružite ime Ive Josipovića, jer se on dokazao svojim igrama i igricama, marginaliziranjem i pljuvanjem po istinskim vrijednostima hrvatskog Domovinskoga rata.

BOLJITAK HRVATSKE DRŽAVE

Ako koji slučajem pobjedi ovaj ekstremni ljevičar, što i možebitno ne bi bilo čudno, jer je on uspio izgraditi takav aparat da je i tužitelj i sudac, onda se nakon izbora daljnjih pet godina nemojte žaliti, jer nakon, znate već što, nema kajanja!

Dovoljno bi bilo da samo pola od onih koji su zapisani u Matićevu registru branitelja te članova njihovih obitelji izađe na izbore i ponovno bi se vratio “duh” dr. Franje Tuđmana, istinska demokracija, ali i boljitak hrvatske države za koju je iznimno veliki broj naših suboraca dao svoje živote.

Za one kojima “lijepo stoji partizanska kapa” i koji plešu srpska kola i pjevaju “Druže Tito mi ti se kunemo” – nismo se borili.

Pa, zbog toga i samo zbog toga treba još jednom reći – sad ili nikad!

Budimo barem 28. prosinca, na dan izbora, jedinstveni, i skinimo “crvenog predsjednika” (kako ga je nazvao dr. Zdravko Tomac), kao što je skidao on nas u proteklih pet godina! T

70 komentara

Uskoči u raspravu
 1. Vukovarac
  #1 Vukovarac 7 siječnja, 2015, 10:51

  Slažem se s onima koji daju podršku Mladenu Pavkoviću. On je uvijek otvoren i jasana.

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. redikil
  #2 redikil 2 siječnja, 2015, 11:01

  Kakav je duhovni nivo te crvene gamadi je lijepo vidjeti u dokumentarcu sa Golog “Grebanje duse”. Da mi je otac bio sudionik te vlasti u bilo kojem obliku ja bih se javno od sramote ubio, a ne se time hvalio kao ta bezdusna gamad koja za tudjina jasi na hrvatskoj grbaci.

  Odgovorite na ovaj komentar
 3. Gospar Luko
  #3 Gospar Luko 1 siječnja, 2015, 15:17

  Nije ni cudo sto Hrvati vise ne znaju od cega zivi ovako brojna udbaska mafija koja, kao i u Bakaricevo doba, zna samo pljuvati po ogledalu u kojem vidi te ovog te onog, a ustvari sebe samoga. Ovakva ‘politicka kultura’ i te kako podsjeca na LATRINE na kojima sjede kljunobakandzasi koji su se prezderali pokvarenog ‘pasulja’, pa vode dijalog na donju, a ne na gornju stranu svog trupla. Jedino sto oni nastoje postici je – gdje god se pojavi priseban i pametan covjek, oni ga postrapaju svojom taritavicom da njima bude slican.

  Odgovorite na ovaj komentar
 4. cavelvglavu
  #4 cavelvglavu 1 siječnja, 2015, 12:04

  eh da je nasa zemlja komad planete na kojoj i ispod koje nema nista jebalo bi se bilo kome za nas.

  Odgovorite na ovaj komentar
 5. cavelvglavu
  #5 cavelvglavu 1 siječnja, 2015, 12:02

  guest , ma tko govori o Pavelicevoj NDH? Djavolji nakot na ovoj planeti neda Hrvatima da imaju nikakovu drzavu. Pa Pavelic je bio sluga istih gazda kojima sluze momentalni vlastodrsci i kontinuitet preotimanja hrvatske zemlje i dobara od hrvatskog naroda traje do danas. Kazu neznalice da je vlada nesposobna. I te kako je ona sposobna u podlim rabotama protiv naroda koji tu gamad skupo placa. Od belog jove -zvanog bledi pa nadole. Svi se natjecu tko ce vecu stetu hrvatima ucinit, podla gamad.

  Odgovorite na ovaj komentar
 6. Guest
  #6 Guest 30 prosinca, 2014, 23:44

  >>>>>po uspješno provedenome cijelodnevnom trenažnom letu dežurne helikopterske eskadrile ,potom u birtiji Rakitje …kao i što je volio popiti pok. vlasnik iste birtije……dakle specijalac Pavković …javi se na dužnost, dokaži i pokaži hrvatski specijalče koliko si ČETNIKA LIKVIDIRAO a po osnovi čega dobivaš vojnu mirovinu kojom jesi na grbači hrvatskome narodu koji poradi tebe i tebi sličnih još uvijek rade a plaću ne prima…..SRAM TEBE BILO PAVKOVIĆU AKO SE MENI OVDJE JAVNO NA UPITE NE OČITUJEŠ…!!

  Odgovorite na ovaj komentar
 7. Guest
  #7 Guest 30 prosinca, 2014, 23:30

  MIRO>>>>Gospodin Pavković kad tad morati će a u smislu svojega lažnoga predstavljanja o tome da je on pripadnik specijalne policije javnosti kao i nekim nadležnim službama dostaviti dokaze o svojoj osposobljenosti u tome smislu…i bolje mu je sada i ovdje JAVNO meni odgovoriti koje je godine bio na obuci u ATJ LUČKO predhodno u Rakitju,u kojem je obrazovnom razdoblju odn. kojoj Klasi on pripada , u kojem je smijeru provedena njegova obuka ,tko mu je bio predavač ,imenom i prezimenom kao i činom te formacijskim mjestom u jedinici dakako ako je on izišao kao proizveden potporučnik u iATJ Rakitje kao i iz oficirske škole Kamensko kraj Karlovca napose iz pilotske škole u Cerklju ob Krki pod ingerencijom ex 5/pete/ armijske oblasti no ako on to doista je tada postoji mogućnost u tome da se mi osobno znamo….dakle nek mi odgovori Pavković koliko se je puta NALOKAO CVIČEKA u Lučkom u nekadašnjoj birtiji “”PEHARČEK MOJ “” a nakon slijetanja >>>>>

  Odgovorite na ovaj komentar
 8. Guest
  #8 Guest 30 prosinca, 2014, 22:40

  HRVOJE >>>>tuži mamu svoju što ju je srbin zajašio a rodio se ti….kopile …ma mene prevariti nemožeš sve i da jesi sin kardinala stepinca kojega on priznao nikada nije….

  Odgovorite na ovaj komentar
 9. Guest
  #9 Guest 30 prosinca, 2014, 22:32

  ANĐEO>>>>Stojim iza svojega KOS kolege pok.Franje Tuđmana kao i iza svih koji jesmo po nalogu ex tajnih YUGO službi poslani osnivati HDZ i zavladati Hrvatskom…..čitaj memoare još uvijek živućega Josipa Manolića .imaš danas na jednome hrvatskome portalu njegovo svjedočenje o tome da je Franjo Tuđman bio na čelu KOS akcije “” LABRADOR””…čitaj ,raduj se spospbnosti OPSJENARA PARTIZANSKOGA našega majora Tuđmana….ajde me molim te ovdje na ovome portalu javno argumentima demantiraj……

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code