NASTUP JACQUESA HOUDEKA PRATILO 48,2 POSTO STANOVNIŠTVA

NASTUP JACQUESA HOUDEKA PRATILO 48,2 POSTO STANOVNIŠTVA

15. svibnja, 2017.

 

Nastup HRT-ova predstavnika Jacquesa Houdeka, koji je predstavljao Republiku Hrvatsku na ovogodišnjemu 62. natjecanju za pjesmu Eurovizije u ukrajinskome glavnom gradu Kijevu, pobudio je veliko zanimanje gledatelja te je subotnji izravni prijenos na Hrvatskoj radioteleviziji pratilo 666 498 gledatelja, odnosno 16,3 % općega stanovništva (AMR).

Prvi neslužbeni podaci o gledanosti također pokazuju i da je gotovo polovica svih gledatelja koji su u tomu terminu bili pred svojim malim ekranima, pratilo prijenos završnice natjecanja za pjesmu Eurovizije. Udio u gledanosti (SHR) iznosio je, naime, prema prvim neslužbenim podacima čak 48,2 %.

Jacques Houdek imao je dojmljiv nastup koji je naišao na brojne pozitivne komentare publike te je na kraju ostvario 13. mjesto u ukupnome poretku.

Hvala vam svima koji ste vjerovali u nas. Presretni smo, zadovoljni nastupom i 13. mjestom i nadamo se da će Republika Hrvatska svake godine napredovati na Euroviziji“, izjavio je Jacques Houdek. HRT-ov predstavnik i članovi tima za ovogodišnje natjecanje za pjesmu Eurovizije. T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code