NAJBOLJI POSLODAVAC 2012.

NAJBOLJI POSLODAVAC 2012.

15. svibnja, 2012.

dm

Dodjela nagrada Najbolji poslodavac 2012. održat će se u  srijedu 16. svibnja 2012. u restoranu Spoon na 2. katu Hypo Centra – Slavonska avenija 6, s početkom u 19:30 sati.
Nakon pet godina uspješnog provođenja Istraživanja o najboljim poslodavcima, MojPosao će i ove godine dodijeliti priznanja za tri najbolja poslodavca u kategoriji malih, srednjih i velikih tvrtki, rangiranih na temelju ocjena njihovih zaposlenika.
U suradnji s vodećim portalima za zapošljavanje u Srbiji – Infostud.com te Bosni i Hercegovini – Posao.ba, dodijelit će se i priznanja za tri najbolja poslodavca u regiji.
Osim spomenutih priznanja, dodijelit će se i nagrade trima tvrtkama koje primjenjuju najbolje HR prakse, odnosno koje su realizirale uspješne projekte s područja upravljanja ljudskim potencijalima.

Svečanim dodjelama prethodit će izlaganje: “Uloga ljudskih resursa u stvaranju efikasn(ij)e organizacije“ Daniela Lenardića, Associate Partnera, Management Consulting, KPMG Croatia i predavača na Cotrugli Business School.

Projekte Najbolji poslodavci i Najbolje HR prakse za 2012. godinu MojPosao je proveo u suradnji sa stručnim partnerom Selectio d.o.o., edukacijskim partnerom Cotrugli Business School, partnerom Door Training & Consulting Hrvatska te medijskim partnerima: Liderom, SEEbiz-om, business.hr-om, magazinom Banka i Poslovnim Pulsom. T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code