NAJATRAKTIVNIJA MODNA REVIJA NA JADRANU

NAJATRAKTIVNIJA MODNA REVIJA NA JADRANU

2. rujna, 2014.

voditeljica Ana Radišić organizatorica Ivana Delač Đolo i pjevačica mjuzikla Sementa Rajhard

Topla riječka noć privukla je početkom proteklog vikenda preko tisuću posjetitelja na modnu manifestaciju 8. Riječke stepenice. Najnovije kolekcije večernjih haljina i odijela predstavili su: Vesna Sposa, Lurex, Sherri Hill, Hero4Heroes by Marijana Hero, Boutique Mondura, Eni Surijan, Showroom Antonela by Antonela Gregorović, Neva salon vjenčanica i večernjih haljina, Andy’s stuff by Andrea Anić, a od modnih dodataka brand Diana’S by Diana Sokolić sa nakitom od pleksiglasa i očna optika Ghetaldus Rijeka. Elegantne frizure i šminku potpusuju stilisti studia Perman Experience te Paola Peček i Iva Peradenić.

Osim poznatih manekenki i manekena Vedrane Linardić,  Ivane Paris, Nikoline Miletić, aktualnih misica Ivane Mišure i Lane Gržetić  te Dine Bubičića, Radovana Stošića spektakularnim modnim stepenicama prošetali su zlatna sportašica Ana Znaor za Hero4Heroes, glumica Ana Vilenica za salon Neva,  pjevačica Semanta Rajhard u haljini dizajnerice Eni Surijan, Elena Tomeček Zdjelar za Showroom Antonela.

Maja Sulić, prelijepa bivša misica i supruga poznatog rukometasa Renata Sulića nekoliko je godina izbivala sa modne scene i nismo je imali priliku vidjeti na društvenim događanjima rado se odazvala reviji noseći haljinu butika Mondura.

Aktualna Miss Universe Hrvatske Ivana Mišura zaštitno je lice modne kuće Vesna Sposa i prošetala je stepenicama u jednoj od haljina koje će nositi na svjetski izbor krajem godine.  

Novinarka i urednica na HRT-u Ivana Bilen te pjevač Alen Polić nosili modele Andy’s stuff dok je  glumac i nekadašnji Mister svijeta Phillip Kleva doputovao iz Amerike te nosio Lurex odijelo i Ghetaldus naočale. 

Nakon manifestacije održan je Showroom 8.Riječke stepenice by Erste Club na vrhu stepenica gdje je prikazana izložba slika i ručno oslikanih šalica iz bijele faze umjetnice Sandy Uran te postava eksponata nakita Diana’S akademske slikarice Diane Sokolić koja ćje nakit od pleksiglasa predstavila i u sklopu revije te after party u poznatom okupljalištu Phanas pubu.

Riječke stepenice su ponovno potvrdile da su izuzetno posjećeno događanje i turistička atrakcija u centru grada. Program je vodila lijepa  Ana Radišić, a Rijeka je pokazala da je apsolutno destinacija broj jedan za najatraktivniju  modnu priču na Jadranu.T

 

1 Comment so far

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code