TONY CETINSKI I SILENTE NA BUNDEKFESTU

TONY CETINSKI I SILENTE NA BUNDEKFESTU

6. rujna, 2014.

itony c

Tony Cetinski ponovno nastupa u Zagrebu te najavljuje spektakularan koncert u sklopu najvećeg i najljepšeg izdanja Bundekfesta, koji će se održati od 24. rujna do 5. listopada 2014., na jezeru Bundek. U vikendu otvorenja, koncert majstora pop glazbe očekuje nas u subotu, 26. rujna od 21 sat, a zagrebačka će publika imati prilike čuti i aktualni singl Žena nad ženama,  koji je u kratkom vremenu zauzeo vodeće pozicije na top listama diljem regije.

Ovogodišnjoj glazbenoj karavani pridružuje se i mlada dubrovačka grupa Silente. Djevojke i dečki iz grupe, koja je ove godine potvrdila svoju vrijednost i kvalitetu dobivši glazbenu nagradu Porin za debitante godine, otvorit će ovogodišnji Bundekfest, zajedno s rock velikanima, grupom Hladno pivo, 24. rujna 2014.

Bundekfest 2014. bit će ujedno najveći i najbogatiji do sada, čime postaje jedno od najvažnijih gospodarskih i zabavnih događanja u Hrvatskoj, ali i cijeloj regiji. Noviteti ovogodišnjeg Bundekfesta su gradovi partneri Budimpešta, Beč, Rim i Ljubljana, koji će zagrebačkoj jesenskoj priči dati poseban šarm i jedinstveno gastro, zabavno i kulturno putovanje Europom. Posjetitelje očekuju i brojni drugi zabavni sadržaji za sve uzraste, koji će našu metropolu staviti na mapu najvažnijih jesenskih događanja koje treba posjetiti.

Nastup na Bundekfestu 2014. već su potvrdili zagrebački rockeri Hladno pivo, sarajevska glazbena legenda Dino Merlin i grupa Colonia.

www.bundekfest.hr T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code