NAGRADE NAZVANE PO TEREZI I OLIVERU

NAGRADE NAZVANE PO TEREZI I OLIVERU

10. siječnja, 2018.

 

 

U emisiji Drugoga programa Hrvatskoga radija (HRT – HR 2) Music pub Zlatka Turkalja Turkija započela je tradicionalna siječanjska dodjela nagrada, a prvim su dobitnicima proglašeni Jacques Houdek kao najbolji pjevač te glazbeni sastav Fluentes, koji su osvojili nagradu za najbolji glazbeni sastav u 2017. godini. Glazbena nagrada Music pub najstarija je domaća glazbena nagrada, koja se neprekidno dodjeljuje još od 1992. godine. Od ove godine nagrada za najboljega pjevača nosi ime Oliver Dragojević, dok je nedavno objavljeno kako će nagrada za najbolju pjevačicu nositi ime Tereza Kesovija.

Dobitnici su nagrade za najbolji sastav Fluentes, kojima ovo nije prva nagrada u emisiji Music pub. Njihova pjesma Pođi na put, koju su snimili s Jelenom Radan, proglašena je najboljom pjesmom 2015. godine. „Mi smo mislili da smo došli ovamo predstaviti novu pjesmu”, iznenađen je bio pjevač Goran Bošković te je otkrio kako će ova nagrada dobiti posebno mjesto u njihovoj prostoriji za probe.

Tko su ostali dobitnici glazbenih nagrada Music pub za 2017. godinu, bit će objavljeno iduća dva ponedjeljka u emisijama Music pub na Drugome programu Hrvatskoga radija (HRT – HR 2). Preostale su kategorije nagrada priznanje za najbolju pjevačicu Tereza Kesovija, nagrada Moj prvi Music pub za mladoga pjevača, pjevačicu i sastav, te nagrade za najbolju pjesmu i najbolji videospot. T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code