NAJNOVIJE NA PORTALU

 • VELIKE ISTRAGE KAO VELIKA ZABAVA

  VELIKE ISTRAGE KAO VELIKA ZABAVA

    Sjetimo se samo koliko se diglo buke oko navodnog mita kojeg je dobila bivša sisačko – moslavačka  županica Marina …Opširnije »
 • GARAVI I DAMA

  GARAVI I DAMA

  Šestorica veselih Slavonaca koji čine tamburaški sastav Garavi snimili su novu pjesmu i spot Dama. Inspiracija za pjesmu je ljubav. Doduše, pjesma govori …Opširnije »
 • U ŠIROKOM UHIĆENI MLADENCI

  U ŠIROKOM UHIĆENI MLADENCI

    Službenici PU Široki Brijeg intervenirali su proteklog vikenda uoči dolaska mladenaca u jedan svadbeni salon u Širokom Brijegu. Zadnji …Opširnije »
NACIONALNI PARKOVI RH U PROGRAMIMA UN-a

NACIONALNI PARKOVI RH U PROGRAMIMA UN-a

15. ožujka, 2015.
Print Friendly, PDF & Email

UN

Program Ujedinjenih naroda za razvoj (UNDP) u Hrvatskoj objavio je foto natječaj pod nazivom ‘Doživi PARK’ kako bi ukazao na jedinstven svijet hrvatskih nacionalnih parkova i parkova prirode, bogatstvo njihove bioraznolikosti te iznimnu prirodnu ljepotu i kulturnu baštinu. Foto natječaj je dio projekta PARCS kojeg provode UNDP i Ministarstvo zaštite okoliša i prirode uz potporu Globalnog fonda za okoliš (GEF), a kako bi očuvali i unaprijedili zaštićena područja u Hrvatskoj – nacionalne parkove i parkove prirode.
Svi zaljubljenici u prirodu i fotografiju pozivaju se da u razdoblju od 11. ožujka do 11. lipnja 2015. godine prijave do tri svoje fotografije na Facebook stranicu UNDP Hrvatska Green, a po završetku natječaja najbolje fotografije u svakoj kategoriji odabrat će žiri sastavljen od predstavnika provedbenih partnera PARCS projekta.

Više informacija o foto natječaju i dodatne informacije o projektu PARCS mogu se pogledati na web stranici www.hr.undp.org  T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

<