NACIONAL PREDSTAVIO BRAZILCA FERNANDEZA

NACIONAL PREDSTAVIO BRAZILCA FERNANDEZA

19. rujna, 2016.

 

 

U ponedjeljak, 19. rujna, je u Zagrebu održana konferencija za medije futsal kluba Nacional Zagreb, na kojoj je aktualni prvak Hrvatske predstavio javnosti neka od svojih ovosezonskih pojačanja i najavio pohod na dvostruku krunu 1.HMNL.

Uvodno izlaganje, u kojem je glavnu riječ vodio tehnički direktor Petar Anić, proteklo je u pojašnjenju aktualne situacije unutar samoga kluba. Naglasak je bio na ovosezonskim ambicijama na koje je zagrebački Nacional pretplaćen već godinama, a to su, dakako, što pozitivniji rezultati kako na nacionalnoj tako i europskoj razini.

Nakon kratkotrajnog, ali jezgrovitog tumačenja,  istupili su trener Kujtim Morina i Franco Jelovčić koji su istaknuli važnost predstojećih izazova u tekućoj sezoni. Dok je Morina naglasio kako će Nacional težiti osvajanju dvostruke krune, Jelovčić je izrazio želju za ostvarenjem što zapaženijeg postignuća u Ligi prvaka u kojoj će zagrebački klub vlastiti put započeti sredinom listopada.

Ubrzo je javnosti predstavljen i Amadeu Fernandes, posljednja klupska akvizicija od koje se mnogo očekuje. Staloženi Brazilac, koji je posljednje sezone proveo u azerbejdžanskom divu Arazu, istaknuo je kako je veoma sretan dolaskom u klub poput Nacionala. Poručio je kako je dočekan toplom dobrodošlicom te kako je zadovoljan novom okolinom. Poseban je akcent stavio na želju kako s novim klubom želi biti hrvatski prvak koji će u ovosezonskoj europskoj kampanji izboriti nastup u završnici Lige prvaka. T

 

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code