“MOST” U SISKU UTVRDIO VLAST KRISTINE IKIĆ BANIČEK

“MOST” U SISKU UTVRDIO VLAST KRISTINE IKIĆ BANIČEK

7. rujna, 2017.

 

 

Priopćenje članova kluba vijećnika u Gradskom vijeću Grada Siska – HDZ-HSP AS-HSLS-HKS vezano uz sjednicu Gradskog vijeća Grada Siska održanu 28.8.2017. prenosimo u cijelosti:

S dvije Mostove vijećničke ruke u zraku, gradonačelnica Ikić Baniček je osigurala poziciju za četverogodišnji nastavak nonšalantnog, nedemokratskog, autokratskog i ignorirajućeg ponašanja, te je zabranom svojim suradnicima odgovaranja na vijećnička pitanja oporbenih vijećnika na sjednici GV Grada Siska održanoj u ponedjeljak 28.8.2017. pokazala bahatost i nepoštovanje prema građanima koji su očekivali saznati više o temama navedenim u dnevnom redu sjednice, kako kroz izvješća pozicije, tako i kroz vijećnička pitanja opozicije.

Obzirom da se nakon svih podnesenih tužbi, za javnosti poznate Ikić-Baniček afere, ništa nije dogodilo u smislu reagiranja mjerodavnih institucija, s Mostove „dvije podaničke ruke“ prevage u korist SDP-a u gradskom vijeću, aktualna gradonačelnica smatra da nikom ne mora ništa objašnjavati, i što je najgore, i dalje može trošiti proračunski novac osiromašenih građana po ključu „kruha i igara“. T

 

2 komentara

Uskoči u raspravu
 1. Đorđe
  #1 Đorđe 7 rujna, 2017, 14:16

  Stvarno, proslavila se ta neodgojena bezobraznica i na prvoj radnoj sjednici Gradskoga vijeća, vrijeđajući vijećnika HDZ-a Darka Žaka (Jcquesa), goričkoga komunalca.iz kvote Dražena Barišića i Krapljana…..

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. Anonimno
  #2 Anonimno 7 rujna, 2017, 11:54

  “Plavci” su se do sada pokazali da nemreju napred.
  Zato neka Kiki nastavi vodit grad uz korekciju direktora u “Vodovodu”. Nek se riješi tog balasta u najgoroj gradskoj firmi po odnosu prema kupcima.

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code