MLADOG ĐAKIĆA S LISICAMA TREBA PREDATI FRLJIĆU

MLADOG ĐAKIĆA S LISICAMA TREBA PREDATI FRLJIĆU

10. siječnja, 2019.

 

 

Čin ovog mladog čovjeka nije i ne može biti uredu, i to treba osuditi, ali… na Facebook profilima, pa i u srbijanskim Novostima, koje svaki tjedan izlaze usred Zagreba, ima sličnih, pa i gorih stvari, i dosad nitko zbog toga nije „vođen u lisicama“. (Čak ni priveden!)

Za moju je malenkost, primjerice, notorni Viktor Ivančić svojedobno napisao da sam „deklarirani fašist iz Koprivnice“ i još štošta drugog, ali sud je moju tužbu na takvu uvredu iznimno brzo odbacio, jer je „nerazumljiva“

Napisao: Mladen Pavković

Nema tome dugo, gledali smo na malim ekranima kako neke Srbe iz Vukovara, koje su optužili za ratni zločin (!), vode policajci bez lisica, kao da idu na koncert Lepe Brene ili Miroslava Ilića!

A 9. siječnja 2019. iz Virovitice gledamo, također u „udarnim“ informativnim tv – emisijama kako mladog Ivana Đakića (22), sina saborskog zastupnika, kojeg su optužili da je na svoj profil na Facebooku postavio fotografiju osobe s ustaškim znakovljem, koja u ruci drži odrubljenu glavu s četničkim oznakama, a ispod koje je napisao: „Svim „prijateljima“ srbićima sretan božić“, vode policajci na saslušanje, ali s lisicama, i kako ga drže za ruke, da slučajno ne pobjegne.

Za razliku od uhićenih Srba iz Vukovara, Đakić se odmah ispričao za glupost koju je napravio, a to je isto uradio i njegov otac – Josip Đakić.

Ima sličnih i gorih stvari

Čin ovog mladog čovjeka nije i ne može biti uredu, i to treba osuditi, ali… na Facebook profilima, pa i u srbijanskim Novostima, koje svaki tjedan izlaze usred Zagreba, ima sličnih, pa i gorih stvari, i dosad nitko zbog toga nije „vođen u lisicama“. (Čak ni priveden!)

Za moju je malenkost, primjerice, notorni Viktor Ivančić svojedobno napisao da sam „deklarirani fašist iz Koprivnice“ i još štošta drugog, ali sud je moju tužbu na takvu uvredu iznimno brzo odbacio, jer je „nerazumljiva“!

Mladi Đakić je tu glupost objavio kad je na pravoslavni Badnjak Krešo Beljak primao plaketu, odnosno srpsko „odličje“ od Milorada Pupovca.

Kako Ivan nije objasnio što ga je navelo da Srbima tako nepristojno čestita Božić, možemo samo pretpostaviti da mu je bila muka kad je gledao Beljaka kako „gradi bratstvo i jedinstvo“ ili je pak previše slušao i gledao zasjedanja Hrvatskog sabora, gdje „frcaju“ i teške uvrede i klevete, pa i od Milorada Pupovca i njegovih pajdaša, poput Stazića, i to pretežno na račun hrvatskih branitelja, odnosno stvaranja slobodne, samostalne i nezavisne hrvatske države.

Pupovčev bilten Novosti

No, da nema pupovce, mi doista ne bi znali što je mržnja. Dobro je da nas oni odmah o tome izvijeste.

Stoga, kako bilo da bilo, Ivana Đakića za kaznu, umjesto u ugostiteljstvu, treba hitro zaposliti u Pupovčevu biltenu Novosti. Tamo će najbolje naučiti što je humor i satira, ili još bolje performans.

Ako tamo (preko veze) ne uspije dobiti posao, onda ga treba „s lisicama“ predati redatelju Oliveru Frljiću.

Neka uči, još je mlad! T

3 komentara

Uskoči u raspravu
 1. KAKO JE ZAPOŠLJENI GOSPODIN VLADIMIRA vladimirafinancijskiinvestitor@yahoo.com
  #1 KAKO JE ZAPOŠLJENI GOSPODIN VLADIMIRA [email protected] 20 veljače, 2019, 00:07

  Pozdrav, ja sam gdica SOFIJA ROSA. Iz Zagreba u Hrvatskoj želim dati pouzdano svjedocanstvo o tome kako sam dobio kredit od gospode Vladimire Financial Investor. Dobio sam zajam od 50000 €. NAPOMENA: Ona je pouzdana i autenticna Ako je netko zainteresiran za dobivanje kredita, molimo kontaktirajte njezin VIA EMAIL: [email protected]

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. Black Jack
  #2 Black Jack 12 siječnja, 2019, 20:18

  Prije su samo bili komunisti na vlast dok su danas komunisti i četnici koji nas provociraju uzduž i poprečke.
  Kuda to vodi?

  Odgovorite na ovaj komentar
 3. Anonimno
  #3 Anonimno 10 siječnja, 2019, 16:18

  Ionako za razgovore za posao u pojei
  dinim hrvatskim ustanovama govore da manjine imaju prednost.
  Kako se sve više Hrvata iseljava, konačno ćemo u svojoj državi Hrvatskoj imati prednost pri zapošljavanju, jer ćemo postati manjina!
  Pa valjda ćemo konačno imati prednost pri zapošljavanju…

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code