MLADI SDP-a u BEOGRADU

MLADI SDP-a u BEOGRADU

28. kolovoza, 2012.

sdp forum mladihPozdravljali s tri prsta

Piše: Goran Soldo

Fotografijom s tri podignuta prsta u Beogradu i „četničkim pozdravom“ potpredsjednik Foruma mladih SDP-a Osječko-baranjske županije i predsjednik Savjeta mladih Grada Đakova Tomislav Bogdan, svjesno je omalovažio, obezvrijedio i povrijedio sve sudionike i žrtve u Domovinskom ratu, njihove obitelji ali i sve građane Republike Hrvatske. Stoga je nedopustivo i na najstroži način treba biti kažnjivo takvo provociranje i ismijavanje sudionika i branitelja u Domovinskom ratu koji su svoje živote položili da bi danas živjeli u nezavisnoj Hrvatskoj.

Iako držimo da bi mi, mladi ljudi moramo neopterećeno kročiti u budućnost, a svojim primjerom i načinom ponašanja trebamo biti uzor onim starijima, osobito me žalosti činjenica da je ta poruka upućena iz Beograda – simbola velikosrpske agresije na Hrvatsku! Agresije koja je tisućama obitelji uništila domove i protjerala ih iz njih, agresije koja je bez roditelja ostavila mnogu djecu koja su svoju mladost i najosjetljivije trenutke života nažalost morali proživjeti bez svojih roditelja, agresije koja je mnoge majke i očeve ostavila uplakane zbog sinova koji su svoje živote položili za hrvatske granice.

Zbog svega navedenog od Socijalno demokratske partije tražimo oštru osudu i ograđivanje od takvog načina ponašanja, te jasno distanciranje od politike koju provodi ta stranka. Ujedno, od koalicijske većine u gradu Đakovu koju čine SDP, HDSSB i HNS, a koji su gore navedenog i izabrali za predsjednika Savjeta mladih grada Đakova hitno tražimo da pokrenu postupak smjene jer đakovačka i hrvatska mladost u najmanju ruku ne zaslužuju da ih takva osoba predstavlja, vjerodostojno zastupa njihove interese i rukovodi projektima za mlade. T

4 komentara

Uskoči u raspravu
 1. gustirna
  #1 gustirna 3 rujna, 2012, 20:31

  olos komunisticko cetnicka esdepea,stranke koja toliko mrzi hrvatsku da su se nametnuli medjunarodnoj mafiji kao partija koja ima najvise izgleda da im vrati jugoslaviju.

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. Guest
  #2 Guest 31 kolovoza, 2012, 05:30

  Zbog fotografije na kojoj u Beogradu pokazuje tri prsta, mladi đakovački SDP-ovac Tomislav Bogdan smijenjen je sa svih funkcija u stranci. Bogdan je, inače, do sada bio potpredsjednik Foruma mladih SDP-a Osječko-baranjske županije i čelnik Savjeta mladih Grada Đakova.

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code