MLADEŽ HDZ-a OSIJEK ORGANIZIRALA IGRAONICU ZA DJECU

MLADEŽ HDZ-a OSIJEK ORGANIZIRALA IGRAONICU ZA DJECU

22. lipnja, 2015.

HDZ

U subotu 20. lipnja, u prijepodnevnim satima na Vijencu Ivana Meštrovića održana je akcija u organizaciji Mladeži Hrvatske demokratske zajednice Temeljnog ogranka Tvrđa pod nazivom «Dječjim osmjehom do plesa i igara».

Cilj akcije bio je animirati sumještane uz razne igre i okrjepu. Nedugo nakon početka održavanja akcije imali smo priliku vidjeti značajan broj zainteresiranih, kako onih najmanjih tako i odraslih. Na jednom mjestu mogli su uživati u igrama kao što su: preskakivanje gume, skakanje u vrećama, igranje školice, bojanje bojanki, izrađivanju što većih balona od sapunice, a najuzbudljivijim za sve generacije pokazala se stara igra klikeranja. U kratkom vremenu, mirni park Gradske četvrti Tvrđa privukao je velik broj djece. Interes starijih prolaznika da nauče mlađe starim trikovima i pobuđeni interes mlađih da nauče nove, pokazali su se dobitnom kombinacijom. Nakon pozitivno potrošene energije, stvaranje novih prijateljstava nastavljalo se uz domaće slatko-slane poslastice te osvježavajuću limunadu koje je priredila Mladež HDZ-a grada Osijeka.

Igre i druženja koja su gotovo nestala sa lica naših ulica u ovom užurbanom, modernom načinu života, na nekoliko sati usporila su vrijeme. Po završetku ove uspješne akcije, našli smo se okruženi pitanjima nekoliko uzbuđenih mališana o tome kada će se ponovno održati igraonice. Možemo samo zaključiti da ovaj tip druženja sa građanima, Mladeži HDZ-a u gradu Osijeku neće biti posljednji.

Predsjednica

Mladeži HDZ-a T.O. Tvrđa

Ivana Zadro T

1 Comment so far

Uskoči u raspravu
  1. ErnestOne
    #1 ErnestOne 22 lipnja, 2015, 15:55

    Glavna igra je monopoli, nek djeca nauče kako kupiti hotel za nacrtane novčanice ko i tateki u svoje vrijeme.

    Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code