MITAS 4 ISLANDS

MITAS 4 ISLANDS

13. travnja, 2018.

Iako već drugu godinu za redom vrijeme nije naklonjeno rapskoj etapi utrke Mitas 4 Islands, ove se godine uspješno održala. Većina natjecatelja do cilja je stigla mokra od glave do pete.

Na cilj u Loparu, u četvrtak 12. travnja, prvi je u muškoj kategoriji stigao tim Češka sporitelna – Accolade 2 (2:39:12) koju čine Čeh Jan Stož i Slovak Tomaš Višnovsky, a pobjednik od srijede Kross Racing Team završio na petom mjestu.

Prvo mjesto u ženskoj kategoriji zadržale su Swissgirls, a u kategoriji Masters tim Husqvarna MTB. Rapska dionica utrke bila je duga 65 kilometara.

Kako bi sve besprijekorno funkcioniralo, utrku prati velika logistika – od pranja bicikala do njihova servisa. Kvarnerski su otoci izabrani za ovu utrku jer i sami brdskim biciklistima uz odgovarajuće staze pružaju odličnu infrastrukturu. Primjerice, hoteli lanca Valamar Riviera prilagođeni su potrebama gostiju s biciklima.

Utrka iz Lopara krenula je s trajekta Jadrolinije, a sličan će start biti i u petak u luci Merag na Cresu. Iz te će luke utrka krenuti u 10.30 sati.

Velika navijačka potpora natjecatelje očekuje u subotu u središtu Malog Lošinja. Tamo utrka počinje u 11 sati.

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code