MISA ZA STRIJELJANE ČASNIKE U BEOGRADU

MISA ZA STRIJELJANE ČASNIKE U BEOGRADU

24. rujna, 2019.

 

 

U spomen na 35 strijeljanih visokih časnika, pukovnika i generala, hrvatske domovinske vojske, iza sudjenja na partizanskom prijekom sudu u Beogradu, počasna predsjednica Hrvatskoga pokreta za život i obitelj, te Predsjednisstva Hrvatskoga žrtvoslovnoga društva, Ružica Ćavar, pozvala je domoljubne građane na svetu misu zadušnicu. Održana je u utorak 24. rujna u 19 sati u crkvi sv. Marka na istoimenom trgu u Zagrebu. T

1 Comment so far

Uskoči u raspravu
 1. FRANO-MARXISTA
  #1 FRANO-MARXISTA 30 rujna, 2019, 00:45

  TKO TO STALNO ARHEOLOGIZIRA ,TARŽEĆI LEŠEVE STEPINČEVSKIH DŽELATA IZ II SVJETSKOG RATA ,DA IH PRIKAŽU KAO ŽRTVE.???

  ARHEOLOŠKA ISKOPAVANJA PO SLOVENIJI ,B OSNI ILI HRVATSKOJ,TRAŽEĆI LEŠEVE STEPINČEVIH DŽELATA ILI BILOGDJE,NEĆE OPRATI ZLOČINAČKU RABOTU KATOLIČKE CRKVE U II SVIJESTSKOM RATU I U VOM VJERSKOM RATU OD 199O DO 2OOO HILJADITE GODINE.

  KATOLIČKA CRKVA NEĆE OPRATI SVOJU ZLOČINAČKU KRVAVU RABOTU IZ VREMENA STEPINČEVE BOŽJE DRŽAVE OD 1941 DO 1945 GOEDINE DA PREKOPA CIJELU HRAVRTSKU.
  I KADA BI SE ARHEOLOŠKI , KAO SADA, ŠTO ČINE POTOMCI STEPINČEVIH KOLJAČA I PLJAČKAŠA, PREKOPALA CIJELA HRAVTSKA ,A FORENZIČARI BILI NETKO DRUGI A NE KATOLIČKI TALIBANI I DINARSKI ANTROPOIDNI HAJDUCI ,PRAVI REZULTATI BI TEK SAD BILI POZNATI KOLIKO SU STEPINČEVI KRIŽARI BILI KRVOLOČNA SREDNJOVJEKOVNA KRIŽARSKA NEMAN U 2O-DESTOM STOLJEĆU.
  ONI TRAŽE PROSTORE SAMO ONE KOJIIM SU POSLIJEDNJI PUT,
  TIM JETIJEVIM NOGAMA, GAZILI OVU ZEMLJU TI ANTROPOIDI , I GDJE SU MOGLI BITI SMAKNUTI KAO JOŠ UNIFORMIRANI KRVOLOCI .A KADA BI BILA DOBRA NAMJERA DA ŠTO VIŠE SAZNAJU ,TI OSTACI KRVOLOKA ,ŠTA SU IM U POVIJESNU SRAMOTU OSTAVILI NJIOHOVI PRECI ,MORALI BI OTIĆI U BIH I NA SVAKOM KVADRATNOM KILOMETRU BI ISKOPALI DOKAZE ZLOČINAČKIH ČINA SVOJIH ANTROPOIDNIH OČEVA I DJEDOVA , SREDNJOVJEKOVNIH BARBARA.
  OVDJE SE RADI PO SVAKU CIJENU DA SE ISKOPAJU NEKI NEPOZNATI LEŠEVI, OD KO ZNA KOJIH VOJSKI ZAPADNE SVETE ALIJANSE ,ZAPADNE KATOLIČKE EVROPE, SAVEZMNICE HITLEROVIH I VATIKANSKIH UJDURMA, O ČIŠĆENJU EVROPSKIH PROSTORA OD SVIH DRUGIH I DRUGAČIJIH , NARAVNO, MEĐU KOJIMA JE MOGUĆE NAĆI JOŠ OSTATKE UNUIFORMI TE KRIŽARSKE BARBARIJE ILI CIVILE KOJI SU BILI GLAVNI MOTOR TE BARBARSKE KATOLIČKE MAŠINERIJE.
  MOGLI BI USPUT ISTRAŽITI I ZLOČINE KOJE SU NA ISTI NAČIN POČINILI NJIHOVI POTOMCI OD 1990 DO 2OOO-DITE GODINE, I OPET KAO PRAVI SLJEDBENICI STEPINČEVSKE IDEJE ,I OPET POD KRIŽEM I PATRICAMA KOJIM IH JE ZLOČINAČKA CRKVA U HRVATA OBILJEŽILA DA KAO PRAVI SLJEDBENICI PONOVE ISTU POVIJESNU GREŠKU KAO I NJIHOVI PRECI.
  ZBOG TOGA SE SUDI U HAGU , TAKOZVANIM HRVATSKIM GENERALIMA ,A ONE HERCEGOVAČKE NE NAZIVAJU NIKAKO ,A ODGOVARAJU ZA ISTE ZLOČONE KAO I 1941 FGODINE.
  BIT ĆEMO SVJEDOCI ,NADAM SE JOŠ OVE JESENI DA SE SAZNA PRAVA ISTINA O ZLOČINIMA TUĐMAN-KUHARIĆEVIH ESKADRONA SMRTI U OVOM KRVAVOM VJERSKOM RATU.

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code