MILORADE STALNO RADIŠ PROTIV HRVATSKE

MILORADE STALNO RADIŠ PROTIV HRVATSKE

1. kolovoza, 2015.

images(1)
Otvoreno pismo Miloradu Pupovcu

Napisao: Dražen Keleminec, predsjednik Autohtone-Hrvatske stranke prava

U nedelju 26. svibnja 2015. godine u Srbu javno si izjavio da si antifašist, a mi da smo fašisti.Mi nismo fašisti već hrvatski domoljubi, a ti svake godine u Srbu slaviš četnički pokolj nad nedužnim Hrvatskim narodom 1941. i 1991. godine. Zar nisu upravo tvoja dva brata Vojislav i Mladen bili u četničkim postrojbama Kapetana Dragana?

Dva brata u četnicima

Povijesna istina je da su od 1941. do 1945 u Srbu i Lici bili četnici, tada 1945. godine četnici postaju komunisti, ti isti komunisti 1990. godine ponovno postaju četnici, a od 2010. godine ti isti četnici postaju antifašisti. Ma bravo Milorade!
I ove godine u Srb su došli četnici iz Beograda, Apatina i Bačke Palanke. Neke od njih smo prepoznali na fotografijama,a nalaze se i na dokumentarnim filmovima iz 1991. godine gdje ratuju i ubijaju za ciljeve Velike Srbije i Republike Srpske Krajne. Ove godine u Srb su došli četnici iz Maslenice, a bio je i zločinac Željko Bursać, oficir Republike Srpske Krajne, a kasnije Republike Srpske. Osobno se hvalio svojim vojnim putem na You Tube-u gdje pozdravlja svoje vojnike (Srb: Obilježavanje ustanka 2012. ) . Zar su to antifašisti?

Kune ne smetaju

Milorade ove godine pokušao si spriječiti naš dolazak u Srb i nisi uspio, a ovim putem ti ponovno poručujem „ ovo ti je zadnja proslava četničkog derneka u Srbu „.Zapamti ove riječi! U srcu Hrvatske nećeš više slaviti ubijanje nedužnog hrvatskog naroda!
Da konstatno radiš protiv Hrvatske dokazuje i tvoja organizacija skupa na sam dan proslave Oluje u Rijeci. U HNK-u zajedno sa Frljićem, Pusićem i Teršeličkom pokušat ćeš vrijeđati temelje Domovinskog rata, temelje Hrvatske. Zar nisi svjestan da pališ hrvatski narod, da svojim radnjama štetiš srpskoj manjini u Hrvatskoj? Težnja za Velikom Srbijom i dalje titnja u tvom srcu , ali nikad je nećeš ostvariti.
Poručujem ti Milorade da se opametiš, a i razum neka ti se vrati. Ako ti smeta proslava oslobađanja dijelova Hrvatske od Miloševićeve agresije, Srbija je blizu pa tamo isisavaj milijune, a ne naše kune. Kune ti ne smetaju, a Hrvatska ti smeta. Milorade vidjet ćemo tvoje daljne poteze. Budno te pratimo!
Bog i Hrvati!
Zagreb, 31. Srpnja 2015.
Autohtona – Hrvatska stranka prava T

6 komentara

Uskoči u raspravu
 1. crna trupa
  #1 crna trupa 3 kolovoza, 2015, 10:28

  Milorade, crni Milorade

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. udarnarupa
  #2 udarnarupa 2 kolovoza, 2015, 19:31

  potpuno podržavam sve napisano, a slavnog Milorada bi netko već morao zaustaviti u bolesnoj ambiciji da opet u Hrvatskoj srbi budu nadnacija!

  Odgovorite na ovaj komentar
  • UDBAŠA
   UDBAŠA 5 kolovoza, 2015, 15:15

   Pa zar fašokomuisti nisu od Staljina, Hitlera i Tita nadljudi? I najveći milogadovi nesretne ljudske povijesti.

   Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code