MILOŠEVIĆ U VIROVITICI

MILOŠEVIĆ U VIROVITICI

9. svibnja, 2012.

Virovitica-Domagoj_Ivan_Milosevic11

Domagoj Ivan Milošević, kandidat za predsjednika HDZ-a prilikom susreta s hadezeovcima Virovitičko-podravske županije, predstavio je svoj program „HDZ Ponovno prvi“. Program pod nazivom „HDZ Ponovno prvi“ obuhvaća uvjerenja koja Domagoj Ivan Milošević svakodnevno promiče, predstavljajući svoje viđenje budućnosti HDZ-a nakon 20. svibnja. Uvodno je okupljene pozdravio gradonačelnik Grada Virovitice, Ivica Kirin.

„Mi smo ti koji trebamo učiniti sve da ponovno preuzmemo vlast na svim razinama. Apsolutno sam siguran da će 2.200 izaslanika 20. svibnja po svojoj savjesti i razmišljajući o budućnosti i onome što je najbolje  za budućnost Hrvatske demokratske zajednice, izabrati predsjednika HDZ-a“, naglasio je Domagoj Ivan Milošević prilikom predstavljanja svog programa.

Devedesetih godina borba za Hrvatsku je bila borba za pedalj svake zemlje. U idućih 20 godina borba za Hrvatsku će biti borba za svako radno mjesto u Hrvatskoj. Surađujući kao potpredsjednik Vlade s Virovitičko-podravskom županijom i gradom Viroviticom, znam koliko je truda uloženo u razvoj i pokretanje ekonomije. T

 

4 komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code