NAJNOVIJE NA PORTALU

MILIJUNSKE HONORARE ZA PREMIJEROVE SAVJETNIKE TREBA DATI SIROTINJI

MILIJUNSKE HONORARE ZA PREMIJEROVE SAVJETNIKE TREBA DATI SIROTINJI

15. veljače, 2015.

Milanoviceva izjava o Sanaderu 190711

Premijer Milanović je u zadnje vrijeme suvisao u istupima, i tu je njegov osobni konzultant Alex Brown, kojega ovaj masno plaća, očito postigao određeni uspjeh. Milanovića se može slušati čak i nekoliko sekundi više u odnosu na prije. Forma je dakle popravljena. Brown je očito stručnjak kada i od tako lošeg materijala može nešto uraditi, ali čemu sve to, kada je bilo kakav politički sadržaj izostao.

Milanović u intervjuu za CNN se hvali kako je njegov oprost dugova jedinstven u svijetu, i kako je to novi početak za mnogu hrvatsku sirotinju. Milanović se naravno ne hvali time da su oni svojom katastrofalnom politikom stvorili tu sirotinju, i da ta sirotinja nema poluga pomoću kojih bi popravila svoj život. Oprost dugova koje ionako oni ne mogu vratiti njima ne znači ništa i to nije nikakav početak. Novi početak bi bio vratiti te ljude na posao, omogućiti im dostojan život i zaradu kako bi mogli plaćati svoje dugove. Ovako premijer likuje nad onima koje ja sam upropastio i uništio.

Ako već misli da tim jeftinim populizmom može zadržati odavno izgubljeni drugi mandat, onda je trebao ta 2.000.000,00 kuna, koje plaća Brownu, jednostavno podijeliti sirotinji, i to bi za mnoge bio neki početak. Ovako im on ne nudi ništa, nudi im samo nove dugove koji će se gomilati nakon oprosta starih dugova, jer ti ljudi nemaju čime plaćati svoje račune, neki nemaju ni za najnužnije životne potrebe, kao što je hrana i sl.

Premijer čak ide tako daleko da ovaj postupak naziva socijaldemokracijom, i vrhuncem postignuća pa se čak zabrinuo da je skliznuo prema političkom centru. Time je sam priznao da je njegova „socijaldemokracija“ uništila te i mnoge druge ljude.

U Zagrebu, 13. veljače 2015.

Josip Miljak, predsjednik HČSP-a

2 komentara

Uskoči u raspravu
 1. kontejner
  #1 kontejner 20 veljače, 2015, 08:29

  malo savjetnika, puno sirotinje!

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. Jad i bijeda
  #2 Jad i bijeda 17 veljače, 2015, 20:15

  A što meni plaća samo da bih šutio, to nitko niti ne spominje! Ali, ali, ali, ali, ali, ali do kraja.

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code