MICHAEL JORDAN U SPLITU

MICHAEL JORDAN U SPLITU

24. kolovoza, 2021.

 

 

Michael Jordan(58) sletio je u Split i odmah izazvao euforiju. Nema puno ljudi u svijetu koji to mogu. Jordan može gdje god dođe, u bilo koji kutak svijet, iako se košarke ostavio prije gotovo 20 godina. Čarolija “Bika koji leti” nikada neće izblijediti. Svi koji smo ga imali prilike gledati dobro znamo da je to tako. Najbolji svih vremena!

Kako piše Dalmatinski portal, Michael Jordan na Resnik je sletio privatnim zrakoplovom oko 18 sati. U Zračnoj luci čekala su ga tri kombija, a Jordan je zajedno sa tjelohraniteljima uputio prema Splitu.

Nakon dolaska u Split, bivši igrač Chicago Bullsa rte nositelj čak šest NBA prstenova prebacio se na luksuznu jahtu O’Pari kojom je uplovio na Zapadnu obalu, piše Slobodna Dalmacija. Radi se o jahti sagrađenoj 2020. godine, dugoj 95 metara s čak šest paluba, a njezin tjedni najam stoji vrtoglavih milijun eura.

Jordan nije čovjek koji puno putuje. I koji puno priča o sebi, a posebno o svom djetinjstvu. Ovo je jedna malena priča o tome kako je odrastao, priča koja će možda otkriti komadić onoga što Jordan nosi u sebi.

U Wilmington, gradić u Sjevernoj Karolini u kojem je odrastao, odlazi rijetko. Katkad ipak navrati. Jednom je prigodom uz sebe imao i nekoliko prijatelja, htio im je pokazati gdje je odrastao. Kuća je i danas tamo, kažu srednje klase, nalazi se u ulici Gordon Road 4647, u blizini američke autoceste 117. To je adresa na koju je Dean Smith poslao pismo kad je dovodio Jordana na sveučilište u Sjevernoj Karolini. Stojeći ispred Jordan se – pričaju prijatelji – doimao iznimno sentimentalnim. Jedan od prijatelja s njim kasnije je rekao da mu nije bilo lako pričati, da su ga preplavile emocije. “I MJ je čovjek”, objasnio je prijatelj. Htjeli su čak i pozvoniti na vrata ukućanima, ali Jordan ih nije želio uznemiravati. T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code