MERI CETINIĆ: SRAMOTAN DAN ZA HRVATSKU

MERI CETINIĆ: SRAMOTAN DAN ZA HRVATSKU

8. rujna, 2017.

 

Sramotan dan za Hrvatsku! Dizat ploču svojih branitelja s mjesta gdje su poginuli, jer su bili spremni obranit svoj, naš dom!… jer to traže oni koji su ih ubili! Sramimo se umjesto svih onih koji su poklekli pred takvom ucjenom! T

7 komentara

Uskoči u raspravu
 1. FRANO
  #1 FRANO 9 rujna, 2017, 19:40

  POŠTOVANA MERI CETINIĆ I TVOJI STAGIUNI,NIJE ZA TEBE DA SE JAVLJAŠ PO OVIM SVJETOVNIM PORTALIMA GDJE SE SUSREĆU MISLEĆI LJUDI, JER NAUČITI MISLITI JE DUG I TEŽAK PUT ,A TI SI SE ODLUČILA ZA ONAJ NAJKRAČI,DA PJEVAŠ I SVIRAŠ,ZABAVLJAŠ ONE KOIJI ,KAO I TI NE ZNAJU MISLITI.ZATO TVOJE JAVLJANJE PO OVIM PORTALIMA NIJE PRIMJERENO,VIŠE ZAMARA NEGO NEŠTO SAOPĆAVA ,JER VI ,KAKO REKOH, NE ZNATE MISLITI ,A POSEBNO NE ZNATE DRUŠTVENO-POLITIČKI MISLITI KAO NI TVOJA STEPINČEVSKA SNAŠA ,INDOKTRINIRANA KATOLIČKINJA ,OKTROIRANA PREDSJEDNICA ,PROFESIONALNA STJUARDESA ,ATLANSKA NAMJESNICA,AVGANISTANSKA VOJNIKINJA ,KOLINDA GRABAR-.

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. Simpatizer
  #2 Simpatizer 9 rujna, 2017, 01:18

  Draga Meri ljubim te u oba obraza i svaka ti čast na tako jakoj misli u jednoj rečenici,koja, kao maljem udara po hrvatskim kukavicama na vlasti.

  Odgovorite na ovaj komentar
 3. Znatiželjnik
  #3 Znatiželjnik 9 rujna, 2017, 01:14

  Ustašo, daj doga ti tko je taj Titov najslavniji general

  Odgovorite na ovaj komentar
 4. Ustaša
  #4 Ustaša 9 rujna, 2017, 01:11

  Ujo ljuta gujo u njedrima hrvatske šake jada, zar nije sramota svakog hrvatskog muža, da nam dži lekciju jedna žena Meri. Ispada da Meri ima muda,a hrvatski vlastodršci nemaju ništa među nogom,nemaju muda jebo ih Tito i njegov najslavniji general.

  Odgovorite na ovaj komentar
 5. Ujo
  #5 Ujo 9 rujna, 2017, 00:57

  zBILJA, DOKLE ĆE sRBI U hRVATSKOJ ZLOSTAVLJAT hRVATE. dA PUPOVAC PRDNE POTRESE SE HRVATSKA VLADA. hRVATSKA DANAŠNJA VLAST JE ŠAKA JADA

  Odgovorite na ovaj komentar
 6. Anonimno
  #6 Anonimno 9 rujna, 2017, 00:52

  Bravo Meri! Kako je tužno biti Hrvat kojemu miču spomen iznad groba, jer to traži prokleti četnik Pupovac. Sad mu smeta i tamo gdje je ploča premještena, pa priča o nekim partizanskim košćurinom. Dokle će taj idiot ZAJEBAVAT HRVATSKI NAROD!?

  Odgovorite na ovaj komentar
 7. Ante
  #7 Ante 8 rujna, 2017, 13:54

  Nesretna izdajnicka yugoslavenska vlada Plenkovic i drugovi dije Predsjednica? Za Dom Spremni

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code