MAŠA VIDIĆ OBRANILA NASLOV NA KARATE FESTU U ZAGREBU

MAŠA VIDIĆ OBRANILA NASLOV NA KARATE FESTU U ZAGREBU

15. studenoga, 2016.

 

 

U subotu, 12. studenoga, održan je tradicionalni, četrnaesti po redu Zagreb Karate Fest – TOP TEN! U jutarnjim satima održano je natjecanje za mlađe dobne skupine, od cicibana do seniora. I ove subote u Dvorani 2 Doma sportova  na TOP TENU, najjačem turniru za žene na svijetu, nastupile su: Kaja Budič iz Slovenije, Jennifer Warling iz Luksemburga, Ivanna Zaytseva iz Rusije, Anita Serogina iz Ukrajine, Dragana Konjević iz Crne Gore, Cristina Gonzalez iz Španjolske, Jovana Preković iz Srbije,  Merve Coban iz Turske, Nathalie Reiter iz Austrije te jedina hrvatska predstavnica Maša Vidić.

Borbe su bile atraktivne, sa puno poena te su natjecateljice pokazale sav svoj talent, rad i trud pred mnogobrojnim Zagrepčanima koji su ugodno popuniili dvoranu 2 Doma sportova. Maša Vidić je ušla u finale pobjedivši predstavnice Austrije, Slovenije i Luksemburga. Do finalne borbe je došla Ukrajinka Anita Serogina pobjedom protiv Rusije.

U finalnoj borbi između Maše Vidić i Anite Serogine, pri neriješenom rezultatu 1 – 1, slavila je Maša Vidić sudačkim izglašavanjem i obranila naslov TOP TENA! T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code