MALI HAJRUDIN SE SASTAO S BH REPREZENTATIVCIMA

MALI HAJRUDIN SE SASTAO S BH REPREZENTATIVCIMA

14. listopada, 2013.

 

Reprezentativci BiH družili se s teško bolesnim Hajrudinom

Na posljednjem treningu pred odlazak u Kaunas gdje u utorak igraju odlučujuću utakmicu s Litvom  plasman na Svjetsko prvenstvo u Brazilu, reprezentativci BiH ugostili su teško oboljelog dječaka Hajrudina Kamenjaša.

Kako su mu liječnici dali slabe šanse da će se izboriti s opakom leukemijom s kojom se bori već šest godina, posljednja želja malog Hajrudina bila je da upozna nogometaša PSG-a, švedskog reprezentativca porijeklom iz BiH Zlatana Ibrahimovića.
Vijest o Hajrudinovoj želji došla je preko medija do Zlatana, on je kazao da će pokušati ispuniti želju, ali kako do toga nije došlo obitelj je odustala od daljih pokušaja kako bi se u potpunosti posvetili provođenju vremena s Hajrudinom.

Hajrudin bio na treningu

Kako bi ga bar malo razonodili, kompletna ekipa u kojoj su igrači Rome, Lacija, Manchester Cityja, predvođena izbornikom Safetom Sušićem družila se u nedjelju s Hajrudinom koji je bio na treningu, i svi su se fotografirali s njim uz želju da ozdravi, a on im je poželio dobar rezultat u Kaunasu. Fotografiju je na svom profilu objavio reprezentativac Emir Spahić.

BiH reprezentacija posljednje kolo pred kraj na prvom je mjestu u grupi i ima jednak broj bodova kao i Grčka uz bolju gol razliku i međusobni omjer, tako da ih pobjeda vodi direktno na Svjetsko prvenstvo, prvo prvenstvo na kojem bi BiH igrala od samostalnosti.

IZVOR.www.portaloko.hr T

 

 

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code