BLANKA I JOŠKO VLAŠIĆ KOD BANDIĆA

BLANKA I JOŠKO VLAŠIĆ KOD BANDIĆA

9. siječnja, 2014.

blaka-sastanak

Vjerujem u tebe i u ono što radiš, rekao je gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić, najboljoj hrvatskoj skakačici Blanki Vlašić na današnjem prijemu u Gradskoj upravi.

 Uz dobrodošlicu gostima, gradonačelnik je naglasio da iznimno cijeni Blankin doprinos hrvatskom sportu, dodavši da ima puno povjerenje da će se, nakon ovog teškog perioda, vratiti još jača i s još boljim rezultatima.

Otac naše vrhunske atletičarke, Joško, zahvalio je gradonačelniku Bandiću na prijemu, te istaknuo kako je Blanka trenutno četvrta skakačica na svijetu, s pobjedom na svibanjskom mitingu Dijamantne lige u New Yorku, usprkos svim zdravstvenim problemima i činjenici da je odradila samo polusezonu. Također, gosti su upoznali gradonačelnika i s budućim sportskim planovima, u kojima se i dalje kao glavni cilj nalazi osvajanje zlata na sljedećim ljetnim Olimpijskim igrama u Rio de Janeiru 2016.

Nakon toga, zagrebački gradonačelnik primio je i Lazu Svilanovića, predstavnika najstarijeg zagrebačkog boćarskog kluba – Borac.

Kako se moglo čuti, najveći problem Kluba trenutno je nedostatak mladih igrača, a g. Svilanović istaknuo je da je Borac jedini klub koji još od rata održava tradicionalni međunarodni Uskrsni turnir.

BK Borac obilježio je nedavno 60. obljetnicu djelovanja, a tim povodom, gradonačelniku je, u znak zahvalnosti za dosadašnju potporu, uručena i Povelja Kluba. T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code