MAKSIMIRSKI MAJMUNI, IPAK, NAJAVILI NOVU POBJEDU HRVATSKE

MAKSIMIRSKI MAJMUNI, IPAK, NAJAVILI NOVU POBJEDU HRVATSKE

26. lipnja, 2018.

 

 

Utakmica s Islandom bit će neizvjesna, ali Hrvatska će pobijediti. Iščitalo se to iz ponašanja gibona u Zoološkom vrtu grada Zagreba.

Pred gibone su stavljene babuške s obilježjima Islanda i Hrvatske, punjene povrćem i voćem, a oni su se prvo zainteresirali za islandsku babušku. Okupljeni su bez daha pratili hoće li Kent, otac obitelji, zgrabiti hranu iz babuške koja je već ležala na podu. Iako mu je islandska bila nadohvat ruke, Kent se okrenuo hrvatskoj babuški i iz nje uzeo voće. Upravo ta radnja određuje pobjednika.

„Držimo fige da i nova Kentova prognoza bude točna! To prognoziranje organiziramo iz dva razloga – kao navijačku potporu Vatrenima te kao obogaćivanje životnog prostora naših gibona. Time, naime, potičemo njihovo prirodno ponašanje – istraživanje, potragu za hranom, kretanje… Dokaz da su babuške dobrodošle u nastambi gibona, jest ponašanje Fione, najmlađe članice obitelji gibona. Ona se s posebnim veseljem zalijeće prema babuškama i s njima nastavlja igru“, kazao je Damir Skok, ravnatelj Zoološkog vrta grada Zagreba.

Nedvojbenu naklonost Vatrenima gibonice Kulička i Fiona u posljednja dva predviđanja pokazuju i odnošenjem hrvatske babuške na svoju terasu.

Sraz Vatrenih i reprezentativaca zvanih i Strákarnir okkar, tj. Naši momci bit će u Rostovu u utorak navečer.

Gibon Kent već ima iskustva s prognoziranjem utakmice istih reprezentacija. Prošle je godine krivo prognozirao pobjednika kvalifikacijske utakmice za Svjetsko prvenstvo. Odabrao je Hrvatsku, a slavio je Island. To je otežalo prolazak Hrvatske na Prvenstvo.

Zbog aktualnog stanja, izvjesnog prolaska Hrvatske u nastavak natjecanja, posljednje Kentovo prognoziranje nije bilo onoliko uzbudljivo koliko će biti iduće – kada će Vatreni nastupiti u osmini završnice Mundijala. T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code