LIGA KUP U BILJARU

LIGA KUP U BILJARU

11. siječnja, 2018.

 

Svi ljubitelji biljara konačno će imati priliku prisustvovati jednoj pravoj natjecateljskoj poslastici u srazu štapova najboljih svjetskih i europskih majstora biljara koji potječu iz naše regije. Naime, od 27 do 28. siječnja u novozagrebačkom klubu Metropolis održat će se pojedinačno natjecanje ponajboljih regionalnih igrača, popularni LIGA KUP 2018, gdje će nastupiti ponajbolji biljaristi njih oko stotinjak iz naše regije.

Za sve one koji bi htjeli uživo vidjeti kako to pravi biljarski znalci rade ovo će biti prava mogućnost da vide sve trikove i vještine pravih biljarskih majstora, koji iako mladi iza sebe imaju svjetska i europska odličja. Tako će među mnogim uspješnim natjecateljima svoje vještine pokazati :
Sanjin Pehlivanović (BIH) – višestruki prvak Europe te svjetski prvak u disciplini “9ball” do 19 godina.
Zoran Svilar (Srbija)- visestruki viceprvak Europe i višestruki prvak Srbije u bilijaru.
Matjaž Erčulj-najbolji slovenski igrač.

Hrvatske boje branit će braća Michel i Roberto Bartol.

Mlađi Roberto lani je osvojio broncu na europskom prvenstvu do 23 god, a stariji Michel je trenutno vodeći na aktualnoj rang listi HBS-a. Obojica su članovi Biljarskog kluba Metropolis iz Zagreba koji je aktualni klupski prvak Hrvatske.

Hrvatska je već kao i naši susjedi zakoračila na europske, a i svjetske tronove i time skinula etiketu biljara kod nas kao sporta za razbibrigu, a klub Metropolis ušao među najbolje regionalne biljarske i europske klubove.

LIGA KUP započet će velikim otvorenjem tzv. PLAYERS partijem (velikim partijem otvorenja koji okuplja sve igrače turnira) u petak 26. siječnja od 21 sat uz band “Dvajst do asa” koji će za sve biljarske aseve, a i posjetitelje prašiti ponajbolje retro hitove i muziku novog vala.
Službeno natjecanje počinje u subotu 27. siječnja od 9 sati, a finalni mečevi održat će se u nedjelju 28. siječnja u kasnim popodnevnim satima.
Nakon Zagreba igraju se još dva turnira u Ljubljani i Skoplju  i  najbolje plasirana 32 igrača natjecat će se za MASTERS koji će odrediti ukupnog pobjednika LIGA KUPA!

Ulaz za sva tri dana je besplatan. T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code