LEPA BRENA POVEĆALA GRUDI

LEPA BRENA POVEĆALA GRUDI

1. listopada, 2014.

1466253-20091001-alo-zoran-ilic-beograd-di001962154

Lepa Brena je u svemu skromna i odmerena, a poslednji primer na kojem možemo da vidimo njenu umerenost je povećanje i zatezanje grudi koje je nedavno uradila. Naime, kako “Alo!” ekskluzivno saznaje, poznata folk pevačica je nedavno u Hrvatskoj uradila remont svog poprsja i ono što se iz priloženog vidi jeste da izgelda bolje nego ikada.

– Brena je dugo razmišljala o povećanju grudi i nedavno je konačno presekla i rešila da to uradi. Mnoge njene prijateljice koje su već išle pod nož preporučile su joj jednog lekara u Hrvatskoj. Iako je imala u planu da operaciju uradi tokom zime, Brena se predomislila, jer joj je se ukazala prilika da sredi grudi tokom boravka u Hrvatskoj, kada je mirovala zbog preloma ruke. Konsultovala se i sa svojim lekarom da li može da uradi taj zahvat i on joj je odobrio – rekao nam je izvor blizak gazdarici „Grand produkcije“ i dodao da je pevačica prezadovoljna novim dekolteom.
... i sad.… i sad. | Foto: Petar Marković

– Brena je prezadovoljna kako je sve odrađeno i sada sve češće ističe svoj dekolte. Nije preterala sa veličinom i zaista joj lepo stoje. Prija joj kada ovih dana dobije komplimente tipa „izgledaš mlađe nego ikad“ – završava naš izvor.

Tokom svog  boravka u Hrvatskoj  rešila je da ulepša  svoje poprsjeTokom svog boravka u Hrvatskoj rešila je da ulepša svoje poprsje
Naš fotoreporter uslikao je Lepu Brenu tokom snimanja emisije „Nedeljno popodne sa Sašom Popovićem“ i tada smo se uverili u navode našeg izvora. Folkerka je blistala u crnom korsetu u kojem je njen dekolte dominirao.
– Ja zaista nisam imala nikakve plastične operacije. Ali nisam rekla da neću. Posle porođaja, kad se žena širi i rasteže, sasvim normalno je da se sredi – rekla je pre godinu dana folk zvezda i očigledno ubrzo rešila da promeni izgled.
Pozvali smo Brenu kako bi nam dala komentar na ove navode, ali se do zaključenja broja nije javila na telefon.

1 Comment so far

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code