LAMBAŠA ZBOG AUTOBIOGRAFIJE OSTAVLJA RADELJAKA

LAMBAŠA ZBOG AUTOBIOGRAFIJE OSTAVLJA RADELJAKA

25. listopada, 2011.

 

radeljak111
Izdavaču svoje knjige ponudila tu mogućnost
Foto:index.hr

Piše: Dražen Stjepandić

Izdavačka kuća Profil iz Zagreba u katalogu svojih izdanja često nudi biografije i autobiografije poznatih i slavnih. Često i onih uz koje bi se taj izraz mogao staviti u našim uvjetima. Uskoro treba izaći autobiografija Dolores Lambaše. Rukopis je u završnoj uredničkoj fazi, a preciziraju se posljednji detalji prije potpisa ugovora. Jedan od najzanimljivijih detalja vezanih uz izlazak autobiografije Dolores Lambaše je najava  prekida veze s Dikanom  Radeljakom.

Premda u domaćim društvenim kronikama još nije bilo nikakvih naznaka o prekidu te poznate veze mlade starlete i dosta starijeg bogataša, Dolores Lambaša je u pregovorima s izdavačem spomenula tu mogućnost kao glavni promotivni adut svoje autobiografske knjige. U trenutku izlaska knjige sve tabloidne stranice i slična izdanja, uključujući revije za žene, trebali  bi brujati o prekidu veze s njenim sadašnjim dečkom.  Da li bi prekid s Radeljakom biti stvaran ili fiktivan ostaje nam vidjeti, ali u pregovorima s Profilom Dolores Lambaša je zaigrala na tu kartu.

GLAVNI LJETNI TRAČ

Dolores Lambaša i Dikan Radeljak bili su najzanimljivija priča ljeta 2008. Sreli su se na Dikanovom skupocjenom plovilu u Umagu tijekom teniskog ATP turnira. Dolores, tada u vezi s Franom Lasićem na Dikanovu jahtu dovela Alka Vuica. Nekadašnji suprug Bebe Lončar i pokojne Ene Begović prethodne godine iz penthausa na Cvijetnom trgu izbacio je Vlatku  Pokos, o čemu su novine taman prestajale pisati kad im je ostarjeli svadljivi bogataš ponudio novu žutu sapunicu. Ne hajući za Franju Lasića, zbog kojeg je nešto prije toga ostavila Ivu Gregurevića, Dolores na Radeljakovom plovilu nije ostala samo jednu noć. Uskoro su se u novinama pojavile fotografije Dolores Lambaše u toplesu snimljene na Dikanovom brodu na sasvim drugoj strani Jadrana. Vruči trač je postao priča. Slike ljeta, sunca i  mora, stari bogataš, poznat po poznatim ženama i mlada starleta, koju predzadnji dečko ubacio na Akademiju, bili su ono o čemu se najviše govorilo i pisalo. Mlada Šibenčanka zbog afirmacijje kao i mnogi prije nje preko Perkovića i Knina došla u Zagreb, tog ljeta je definitivno postala zvijezda. Pjevale su se pjesme “ha ši, haj ša, Dikana jaše Lambaša…”

Priča je dobila opće društveni milje, nisu silazili s naslovnica ni kad su došli hladniji dani. Za novinare s tabloidnim pristupom bila je stvar prestiža objaviti nešto novo o  Dolores i Dikanu. Kad su se pojavili tekstovi koji im nisu po volji, gpovorili su o nekim događajima iz Doleresinog predzagrebačkog života, i o nepoznatim Dikanovim grabežljivim imovinskim sporovima, pa su od nekih novina i novinara imali i otklon, na momente  sve je  izgledalo kao da Dolores i Dikan izbjegacaju ekstremni publicitet koji ih je pratio, a zapravo to je njihovoj žutoj sapunici davalo samo nove epizode, koje su otkrivali i ispisivali novinari. Na te njihove najslavnije dane potsjeća i jedan sudski spor protiv Arene koji je proteklih dana Dikan Radeljak je izgubio. Ugasla Arena, samo jedne od revija u kojoj su u vrijeme dok su bili top tema bili prisutni u svakom broju.

NOVA POMPA

No, kako sve bude i prođe, tako su i Dolores i Dikan već neko vrijeme prestali biti u fokusu masovnih medija. A s mrvicama o njegovim imovinskim sporovima sa sudskim epilozima ili njenim duetima i glumačkim ulogama očito se ne zadovoljavaju. Barem ne ona.

Kad je izašla knjiga Vlatke Pokos Dolores Lambaša je rekla da će i ona napisati knjigu, ali ne plošnu i ravnu bez dialoga kao njena prethodnica na Dikanovom plovilu i Penthausu na Cvijetnom. No, kako knjige raznih celibritija, modnih mačaka i mistera više same od sebe ne idu dobro, čak je i Nives Celzijus svoj novi pornić jedva prodala u 4000 primjeraka, Dolores Lambaša  uz  ukoričenu priču o svom životu mora imati još nešto. U stilu žene koja je promjenom partnera uvijek uspijevala izazvati burne  reakcije okoline ide na sigurno. Kao što joj je veza s Radeljakom bila strašan medijski adut, sad će joj najbolje koristiti odlazak od njega. Fiktivan ili stvaran. Po potrebi. Premda je teško povjerovati da bi tip s tako jakim ego tripom kao Radeljak pristao na bilo kakvu priču o prekidu.

Zbog toga prije da će prekid biti stvaran, pa nimalo slučajno Dolores je izdavaču za bolji ugovor ponudila upravo to,  razlaz s Radeljakom. Slavno je, sasvim slučajno u tu vezu ušla, sad je vrijeme da se iz nje nimalo slučajno makn, dok nije prošla kao Vlatka. S Dikanom je bila dovoljno dugo da bi shvatila kako osim priče i nove pompe ne može izvući ništa drugo. Ovako uz bestseler, past će još koji pjevački duet, pokoja ulogica i idemo dalje. T

2 komentara

Uskoči u raspravu
 1. Anonimno
  #1 Anonimno 11 srpnja, 2017, 14:29

  E budalaaaa !!!

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. Kleopatra
  #2 Kleopatra 21 studenoga, 2011, 14:18

  Netočan navod.Para burgija di burgija ne može…

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code