LABURISTI U SISKU PODRŽAVAJU PREDRAGA SEKULIĆA

LABURISTI U SISKU PODRŽAVAJU PREDRAGA SEKULIĆA

7. studenoga, 2017.

 

 

Sisački Laburisti ovim putem najoštrije kritiziraju odluke MOL-a, odnosno Uprave INA-e, kojima je posljedično došlo i do otkaza Predragu Sekuliću, čelniku sindikata “Nova solidarnost”.

Kao što smo i dosad pružali bezrezervnu podršku borbi za spas radnih mjesta i očuvanje proizvodnje u sisačkoj rafineriji, tako i sada šaljemo apsolutnu podršku svima koji su uključeni u ova nastojanja.

Bez obzira na stranačke boje i sklonosti, ovaj trenutak smatramo jednim od onih kada je potrebno potpuno zajedništvo u borbi protiv krupnog kapitala koji razara ne pitajući za društvene posljedice kako bismo očuvali i spasili još malo onoga što je ostalo nakon niza izdajničkih poteza dosadašnjih državnih vlasti kojima sve više postajemo “kmetovi” u vlastitoj državi, a Sisak grad na margini države kojoj je nebrojeno puta bio na braniku. To nikada nećemo dopustiti i zato odlučno poručujemo:

Neće proći, nema predaje! T

1 Comment so far

Uskoči u raspravu
 1. hrvatski posavac
  #1 hrvatski posavac 7 studenoga, 2017, 18:45

  Očito je da vodstvo u INI nema pojma što su SINDIKALCI.
  neka znaju da SINDIKALNI POVJERENIK ZAŠTITE NA RADU…..Ima pravo uči u pogone, te time ne narušava nikakvu SIGURNOST….To je i njegva uloga…Odavanje poslovne tajne…pa da kad se čovjek kao i ostali djelatnici bore za opstojnost svojih radnih mjesta….Zar nije normalni i pozitivno da se iznose dobri rezultati firme….To naravno odskače od želje poslodavca da zaje.. firmu…Hernandi oće ugasit Sisačku rafineriju, a RUS ima namjeru modernizirati..Pa tko je tu”PAMETAN”.
  Sad da vidimo na čijoj je Hrvatski SUD strani….
  Hoće li biti zaštićeno pravo radnika.

  SEKULIĆU….Imaš podršku od svih nas Siščana, a i okolice.
  NE DAMO RAFINERIJU I BLOKIRAT ĆEMO SVE AKO TREBA….
  Kad ne mogu dovest TODORIĆA, neka bar kažu da su pogriješili za Sekulića.
  SVI SMO MI PREDRAG SEKULIĆ…..Pravi BORAC za RADNIČKA PRAVA.
  Samo da zbog sporosti sudova, dugo ne čekamo na odluke.
  PREĐO drž se i glavu gore…

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code