KUPOVINA U KVARTU

KUPOVINA U KVARTU

21. svibnja, 2012.

hcsp_kupuj_na_kvartu1

HČSP grada Zagreba počinje s kampanjom “KUPUJ NA KVARTU!”. Kampanju će provoditi lokalne zagrebačke podružnice HČSP-a na području čitavog grada. Letcima, plakatima i razgovorom s građanima članovi HČSP-a će Zagrepčane pozvati da stupe u bojkot velikih trgovačkih centara, te da svu hranu i kućne potrepštine kupuju u malim trgovinama i pekarama naših kvartovskih susjeda te na našim tržnicama.

Razlog pokretanja kampanje jest činjenica da su veliki trgovački centri, uglavnom stranog vlasništva, u potpunosti bacili na koljena male kvartovske trgovce, te na taj način upropastili mnoge hrvatske trgovačke obitelji i povećali nezaposlenost.

Ova kampanja predstavlja okosnicu programa HČSP-a, a to je stvaranje solidarnosti i sloge među hrvatskim narodom, te uzimanje sudbine u svoje ruke. Naizgled je narod nemoćan pred vlašću koja nas gura u propast, no upravo takva percepcija je proizvod te iste vlasti, koja upreže sve napore da ubije svaku slogu u narodu. Narod je itekako moćan i sposoban preuzeti stvar u svoje ruke, no to se može dogoditi jedino onda kada među narodom vlada sloga i solidarnost. Cilj ove kampanje nije samo oživljavanje malih kvartovskih trgovaca u ekonomskom i gospodarskom smislu, već i poticanje hrvatskog naroda na opću solidarnost i slogu.

Kampanja je službeno počela  u subotu 19. svibnja 2012. u 11.00 sati na tržnici Špansko u Zagrebu gdje će gradsko vodstvo HČSP-a održati tiskovnu konferenciju, dijeliti letke te razgovarati s građanima. Pozivamo sve medije da se odazovu na tiskovnu konferenciju i poprate početak ove kampanje.

 

S poštovanjem,

U ime Gradskog odbora HČSP-a grada Zagreba,

Frano Čirko, član GO i predsjednik Mladeži HČSP-a T

2 komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code